Sisältöön
NIVEA

NIVEA lahjapakkaus Rejuvenating Dream 2023 sis. 3 tuotetta

25,90 €

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Rejuvenating Dream -lahjapakkaus sisältää NIVEA Q10 Energy Healthy Glow SPF 15 -päivävoiteen, NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Energy Sheet Mask -kasvonaamion ja NIVEA Energy Micellar Water -miselliveden.

NIVEA Q10 ENERGY HEALTHY GLOW SPF 15
Päivävoide vähentää väsymyksen merkkejä, juonteita ja ryppyjä näkyvästi. Iho näyttää ja tuntuu elinvoimaiselta. Sisältää C-vitamiinia, Q10-koentsyymiä ja E-vitamiinia. Antaa iholle energiaa ja tekee siitä kauniin säteilevän. Suojakerroin 15 suojaa ihoa UV-säteilyltä ja auringon aiheuttamalta ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Levitä päivittäin puhdistetuille kasvoille. Vältä silmänympärysaluetta.

NIVEA Q10 ANTI-WRINKLE ENERGY SHEET MASK
Kangasnaamio sisältää Q10:tä ja C-vitamiini-seerumia. Vähentää ryppyjä ja antaa iholle uutta energiaa. C-vitamiinin ansiosta kirkastaa ja parantaa ihon väriä. Kosteuttaa ja virkistää väsynyttä ihoa. Anna vaikuttaa 10 minuutin ajan, poista naamio ja hiero loput tuotteesta ihoon. Älä käytä rikkoutuneelle tai ärtyneelle iholle. Vältä silmänympärysaluetta.

NIVEA ENERGY MICELLAR WATER
Misellivesi puhdistaa ja poistaa meikin syvästi ja tekee ihosta säteilevän näköisen. C-vitamiinia, B3-vitamiinia ja karpalouutetta sisältävä 3x antioksidanttinen koostumus antaa iholle energiaa ja virkistää sitä jättäen ihanan virkistyneen ja pehmeän ihon tunteen. Pyyhi kasvot hellävaraisesti misellivedellä kostutetulla vanulapulla.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Saksa

Tuotekoodi

7319470118799

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan