Sisältöön
NOBE Nordic Beauty

NOBE Nordic Beauty Forest Drops™ Microbiome Booster seerumi 30 ml

39,90 €
1 330,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NOBE Forest Drops® Microbiome Booster on ihon mikrobiomin hyvinvointia tukevat tehotipat, jotka sisältävät korkean pitoisuuden innovatiivista Re-Connecting Nature® -metsämikrobiuutetta. Suomalaisen Uute Scientificin kehittämä ja patentoima metsämikrobiuute on maailman ensimmäinen metsän monimuotoista ja rikasta biodiversiteettiä vastaava luonnollinen uute. Uusiutuvista lähteistä valmistetun raaka-aineen on tieteellisesti todistettu palauttavan ihon mikrobiomin luonnollisen tasapainon, vahvistavan ihon suojakerrosta ja tehostavan ihon uusiutumista. Metsämikrobiuute vähentää myös tutkitusti ihon punoitusta ja ärsytystä sekä lisää ikääntymistä ehkäisevän kollageenin tuotantoa. Lopputuloksena on hyvinvoiva, tasapainoinen ja kuulas iho.

Forest Drops® -tehotipat on tarkoitettu sekoitettavaksi muiden ihonhoitotuotteiden joukkoon, joten niissä ei ole hajusteita. Forest Drops® sopii kaikille ihotyypeille rasvoittuvasta atooppisen kuivaan, sekä kaiken ikäisille, etenkin kaupungeissa asuville ihmisille, jotka eivät kiireisen arjen keskellä saa tarpeeksi luontoaltistusta.

Tuotteella on Ecocertin myöntämä COSMOS Natural -sertifikaatti, ja sen ainesosista 99,34% on luonnollista alkuperää.

Käyttö: Sekoita 1-2 pisaraa kasvovoiteeseen tai 2-3 pisaraa vartalovoiteeseen. Käytä päivittäin.

NOBE on uusi, modernia luonnonkosmetiikkaa edustava suomalainen brändi, jonka tavoitteena on tuoda pohjoisen luonnon ainutlaatuiset ja tehokkaat raaka-aineet osaksi urbaania ihonhoitoa ja elämätyyliä kaikkialle maailmaan samalla varmistaen, että luonto säilyy elinvoimaisena myös tuleville sukupolville. NOBE:n korkealaatuisiin, vegaanisiin tuotteisiin valitut ainesosat kunnioittavat ihon mikrobiomin ja suojakerroksen luonnollista tasapainoa tähdäten ihon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Tuotetiedot
Ainesosat

AQUA, HUMUS EXTRACT, GLYCERIN, PROPANEDIOL, XANTHAN GUM, ACACIA SENEGAL GUM, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Suomi

Tuotekoodi

6430058512349