Sisältöön
NOBE Nordic Beauty

NOBE Nordic Beauty Oat Wonder™ Gentle Cleansing Cream puhdistusvoide 150 ml

29,90 €
199,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NOBE Oat Wonder® Gentle Cleansing Cream on hellävarainen, vaahtoamaton kasvojenpuhdistusvoide, jonka teho perustuu pohjoisen superfoodina tunnettuun kauraan luomulaatuisen Fazer Oat Oil®:n muodossa. Kauran tuotannon sivuvirroista valmistettu kauraöljy sisältää runsaasti omega-6-rasvahappoja, E-vitamiinia ja keramideja, jotka ravitsevat, suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta sekä vahvistavat ihon suojakerrosta. Kauraöljyllä on myös ihoa tehokkaasti rauhoittava, tulehdusta vähentävä vaikutus, ja se ehkäisee kosteutta haihtumasta iholta, mikä tekee siitä herkkä- ja kuivaihoisen parhaan ystävän.

Gentle Cleansing Cream puhdistaa ihon ja kevyen meikin hellävaraisten, kookoksesta johdettujen tensidien avulla kuivattamatta ihoa tai vahingoittamatta sen suojakerrosta. Täyteläisen kermaisessa puhdistusvoiteessa on mieto, aavistuksen vaniljainen tuoksu, joka hemmottelee aisteja kasvojenpesun aikana. Tuote huuhtoutuu iholta täydellisesti jättämättä rasvaista tunnetta. Iholle jää kosteutettu, silkinpehmeä tunne. Sopii kaikille ihotyypeille käytettäväksi aamuin illoin.

Tuotteen ainesosista 98,3% on luonnollista alkuperää.

Käyttö: Ota pieni määrä tuotetta ja hiero kasvoille hellävaraisesti. Huuhtele pois lämpimällä vedellä.

NOBE on uusi, modernia luonnonkosmetiikkaa edustava suomalainen brändi, jonka tavoitteena on tuoda pohjoisen luonnon ainutlaatuiset ja tehokkaat raaka-aineet osaksi urbaania ihonhoitoa ja elämätyyliä kaikkialle maailmaan samalla varmistaen, että luonto säilyy elinvoimaisena myös tuleville sukupolville. NOBE:n korkealaatuisiin, vegaanisiin tuotteisiin valitut ainesosat kunnioittavat ihon mikrobiomin ja suojakerroksen luonnollista tasapainoa tähdäten ihon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Tuotetiedot
Ainesosat

AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETEARYL ALCOHOL, DECYL GLUCOSIDE, PROPANEDIOL, AVENA SATIVA KERNEL OIL, GLYCERIN, COCO-GLUCOSIDE, XANTHAN GUM, POTASSIUM SORBATE, ACACIA SENEGAL GUM, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, PARFUM, GERANIOL

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Tuotekoodi

6430058512417

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita