Sisältöön
Origins

Origins Checks and balances™ Milk Oil Cleanser kasvojenpuhdistusaine 150 ml

29,00 €
193,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tämä hellävarainen puhdistusmaito auttaa sulattamaan meikin ja liuottamaan epäpuhtaudet riisiöljyn ja manteliöljyn avulla - se pehmentää myös ihoa ja sopii hyvin kaksoispuhdistukseen.

Pulloa nopeasti ravistamalla tämä kaksifaasinen koostumus muuttuu virkistäväksi, maidonvalkoiseksi puhdistusmaidoksi ja meikinpoistoaineeksi. Riisiöljy ja manteliöljy auttavat liuottamaan epäpuhtauksia ja pitkäkestoisen meikin, kun taas skvalaani ja kasviperäinen glyseriini auttavat pehmentämään ihoa.

Tuotetiedot
Ainesosat

Glycerin, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Water\Aqua\Eau, Heptyl Undecylenate, Polysorbate 85, C9-12 Alkane, Squalane, C13-15 Alkane, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Caffeine, Sorbitol, Squalene, Phytosterols, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Tocopherol, Caprylyl Glycol, Butylene Glycol, Tocotrienols, Citric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate Please be aware that ingredient lists may change or vary from time to time. Please refer to the ingredient list on the product package you receive for the most up to date list of ingredients.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Käyttöohjeet

Ravista hyvin aktivoimiseksi. Levitä hellävaraisesti kuivalle kasvojen, huulien ja silmien iholle, lisää sitten lämmintä vettä ja hiero, kunnes se muuttuu maitomaiseksi. Huuhtele puhtaaksi meikin ja epäpuhtauksien poistamiseksi. Voidaan käyttää yksin tai ensimmäisenä vaiheena kaksoispuhdistusrutiinissa.

Tuotekoodi

0717334264700

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita