Sisältöön
Tefal

Tefal Lov pata 25 cm/5 l beige

179,00 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Valmista erinomaista ruokaa Tefalin Lov-valurautapadalla! Lov-pata on valmistettu 97-prosenttisesti kierrätysraudasta ja sen takuuaika on jopa 20 vuotta. Se on kestävä, tukeva ja ekologisesti suunniteltu. Lov-padassa on emalipinta, jonka valmistuksessa on käytetty lyijyttömiä ja kadmiumittomia pigmenttejä, minkä ansiosta voit kokata koko perheelle täysin turvallisesti. Voit asettaa tyylikkäästi muotoillun padan myös vieraspöytään.

Vie ruoanlaitto seuraavalle tasolle Lov-valurautapataa käyttäen. Padassa muodostuva höyry kondensoituu kannen sisäpuolella oleviin nystyröihin. Aromikas kondenssivesi valuu takaisin ruokaan, jolloin siitä tulee mureaa ja mehevää. Padassa on myös paksu pohja, jonka ansiosta lämpö leviää tasaisesti koko pataan. Kannen ja paksun pohjan ansiosta pata on optimaalinen valinta haudutukseen tai ruokien hitaaseen kypsentämiseen, jolloin lopputulos on erinomainen. Padan mukana tulee myös verkkoreseptikirja, jossa on monia inspiroivia ohjeita kaikkiin vuodenaikoihin.

Pata soveltuu kaikentyyppisille liesille induktiosta kaasuun, ja sitä voi käyttää myös uunissa jopa 250 asteessa. Tämä tekee Lov-padoista täydellisiä kaikissa keittiöissä. Nauti täydellisistä, hitaasti kypsennetyistä, mureista ja mehukkaista ruoista LOV-padan avulla. Käsinpesu kuumalla vedellä ja astianpesuaineella, kuivaa pesun jälkeen. Ei kestä konepesua.

Tuotetiedot
Väri

Beige

Muut ominaisuudet

valurautapata valmistettu 97-prosenttisesti kierrätysraudasta
kondenssikansi
hidas kypennys takaa mureat ja mehukkaat lopputulokset
käytetty lyijyttömiä ja kadmiumittomia pigmenttejä
paksu pohja
yhteensopiva kaikkien liesien kanssa
uunikesto 250 °C

Alkuperämaa

Kiina

Valmistaja

Groupe SEB

Materiaali

valurauta

Tuotekoodi

3168430347212