Sisältöön
Bioteekki

Bioteekki Super Uni Magnesium ravintolisä 60 tabl.

19,50 €15,60 €
0,33 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Bioteekki Super Uni Magnesium on monipuolinen ja tehokas magnesium-yrttiuutevalmiste. Super Uni Magnesiumissa magnesium on heti valmiina imeytyvässä aminohappokelatoidussa muodossa, minkä ansiosta se imeytyy nopeasti ja tehokkaasti.

Magnesium ja B6 -vitamiini edistävät normaaleja psykologisia toimintoja ja hermoston normaalia toimintaa. Lisäksi Super Uni Magnesiumin sisältämät sitruunamelissa ja kamomilla auttavat rentoutumaan ja rauhoittumaan esimerkiksi ennen nukkumaan menoa. Valmisteen sisältämä L-tryptofaani on välttämätön aminohappo, joka muuttuu elimistössä serotoniiniksi. Aminohappo L-teaniini vihreästä teestä (Camellia sinensis) sen sijaan edistää levollista tilaa. B6 –vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja hermoston normaalia toimintaa. Tuotetta suositellaan käytettäväksi iltaisin ennen nukkumaan menoa paremman unen tueksi.

Valmiste on laktoositon, maidoton, liivatteeton. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia eikä eläinperäisiä ainesosia.

Vuorokausiannos 1–2 kapselia sisältää: Magnesiumia 80–160 mg (21–43 %)*, B6-vitamiinia 1,4–2,8 mg (100–200 %)*, sitruunamelissauutetta 200–400 mg, kamomillauutetta 70–140 mg, L-tryptofaania 50–100 mg, vihreää teeuutetta 100–200mg, josta L-teaniinia 40–80 mg. *% vertailuarvosta

Tuotetiedot
Ainesosat

Magnesiumbisglysinaatti, sitruunamelissauute (Melissa officinalis), magnesiummalaatti, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, beetasyklodekstriini, kalsiumkarbonaatti), L-teaniini vihreästä teestä (Camellia sinensis), kamomillauute (Chamomilla recutita), paakkuuntumisenestoaineet (steariinihappo, piidioksidi), L-tryptofaani, pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, glyseroli), emulgointiaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), B6-vitamiini.

Magnesiumbisglycinat, citronmelissextrakt (Melissa officinalis), magnesiummalat, fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, betacyklodextrin, kalciumkarbonat), L-teanin ur grönt te (Camellia sinensis), kamomillextrakt (Chamomilla recutita), klumpförebyggande medel (stearinsyra, kiseldioxid), L-tryptofan, ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, glycerol), emulgeringsmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), Vitamin B6.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Norja

Käyttöohjeet

1-2 tablettia päivässä.
Tuotetta ei suositella raskaana oleville, imettäville eikä lapsille. Ei käytettäväksi yhdessä seuraavien lääkitysten kanssa: uni-, nukahtamis-, masennus-, diabetes- tai verenohennuslääkityksen. Keskustele lääkärin tai apteekkihenkilökunnan kanssa, jos kärsit munuaisten vajaatoiminnasta.
Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää.

1-2 tabletter per dag.
Rekommenderas inte till gravida eller ammande kvinnor eller barn under 18 år.
Ersätter inte en balanserad och mångsidig kost eller en hälsosam livsstil. Doseringen bör inte överskridas.

Säilytys

Ei lasten ulottuville.

Förvaras oåtkomligt för barn.

Tuotekoodi

6413620601030

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan