Sisältöön
Yope

YOPE Luonnonmukainen astianpesuaine Mint & Mandarin 750ml

7,95 €
10,60 €/l

Myymäläsaatavuus

  • Ilmainen toimitus yli 50 € ostoksesta
  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Osamaksu alkaen 5,00 €/kk
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %

Tuotekuvaus

Luonnollinen astianpesuaine puhdistaa astiat tehokkaasti poistaen rasvat ja pinttymät. Astiat ovat pesun jälkeen kiiltävät ja puhtaat, myös ihosi kiittää. Neutraali pH-arvo on hellävarainen ihollesi jonka ansiosta tämä astianpesuaine sopii jopa erityisen herkkäihoiselle. Luonnollinen kurkku ja aloe vera - uute kosteuttaa, ravitsee ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Kurkun raikas tuoksu piristää mieltäsi ja aistejasi tehden tiskaamisesta mukavan hetken arjen keskellä. Miellyttävä, kevyt ja geelimäinen koostumus on äärimmäisen riittoisa ja kestää käytössäsi pitkään. Soveltuu käytettäväksi materiaaleille lasi, kristalli, muovi, ruostumaton teräs, keramiikka, teflon ja silikoni astiat. Lue etiketti huolellisesti ennen käyttöä.

Koko

750ml

Ainesosat

Aqua, Alkyl Polyglucoside, Ammonium Lauryl Sulfate*, Cocoaminopropyl Betaine*, Sodium Chloride, Methylglycinediacetic acid, Parfum, Citric Acid, Glycerin, Mentha Piperita Leaf Extract, Methylisothiazolinone, Benzisothiazolinone.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Käyttöohjeet

Käytä astioiden tiskaamiseen. Huuhtele astiat huolellisesti astianpesuaineen käytön jälkeen ja lopuksi kuivaa astiat.

Säilytys

Pidä tuote poissa lasten ulottuvilta. Älä sekoita pesuaineita, jotka eivät sovellu keskenään käytettäväksi. Vältä tuotteen sisään hengittämistä. Kierrätä pakkaus siihen soveltuvalla tavalla. Säilytä alkuperäisessä pakkauksessa, huoneenlämmössä 5°C - 30°C asteessa. Suojaa päivänvalolta ja kuumuudelta.

Tuotekoodi

5906874565285