Sisältöön
Tash.sisterhood

Tash Sisterhood RETINALT hoitoneste 100ml

41,90 €
419,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Monivaikutteinen RETINALT C-vitamiini hoitoneste kasvoille tasapainottaa, uudistaa, kosteuttaa ja ehkäisee ihon epätasaisuuksia parantaen ihon sävyä. Hoitoneste auttaa myös muiden hoitotuotteiden imeytymiskykyä ja vaikutusta iholla.

Avainainesosat: Bakuchiol, C-vitamiini, samettikukkauute, hyaluronihappo, oliiviuute, aloeuute.

Mikä on RETINALT?
RETINALT-yhdiste sisältää tehokkaan yhdistelmän aktiivivaikutteisia kasviainesosia bakuchiolia, kastepapu- uutetta (Moth Bean Extract) ja merililjauutetta (Sand Lily Extract). Bakuchiol on vahva antioksidantti, jolla on kollageenia uudistavia vaikutuksia. Koipapu-uute tehostaa bakuchiolin vaikutusta sisältäen lisäksi fenoliyhdisteitä, jotka todistetusti suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta ja UV- vaurioilta. Merililjauutteella on ihon pinnan rakennetta ja ulkonäköä parantavia vaikutuksia.

Tuotetiedot
Ainesosat

Water. Aloe Vera Leaf Extract. Wheat Germ Oil. Sodium Hyaluronate.|Bakuchiol. Lavender Flower Extract. Glycerin. Bitter|Orange Peel Extract. Chamomile Flower Extract, Marigold|Flower Extract, Algin, Parfum, Sodium Dehydroacetate,|Sodium Benzoate, Citric Acid, Limonene, Linalool, Geraniol.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Italia

Valmistaja

Oy Transmeri AB

Käyttöohjeet

Taputtele kevyesti puhtaalle iholle käsin tai vanulapun avulla. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi anna imeytyä ja lisää vielä toinen kerros. Jatka ihonhoitoa Tash.sisterhood seerumilla tai kosteusvoiteella.

.

Tuotekoodi

7350112081156