Sisältöön
SUVA Beauty

SUVA Beauty Hydra Space Hydra FX Palette rajausväripaletti

34,90 €
2 908,33 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Uusi Hydra Space Hydra FX Palette on saanut inspiraationsa kosmoksesta ja sisältää 5 väriä toisesta ulottuvuudesta! Nämä upeat, kimaltavat sävyt ovat SUVA Beautyn ensimmäinen valaistuksesta riippuen väriään muuttava ja kromimaisen kiiltävä koostumus Hydra FX -kategoriassa. Tämän kompaktin paletin mukana tulee SUVA Beautyn tunnusomainen fine liner -rajaussivellin, ja sen avulla upeiden lookkien luominen on helppoa ja kätevää. Käytä värejä sellaisinaan tai sekoita niitä keskenään luodaksesi yksilöllisiä sävyjä.

-Ei tahriinnu - ei leviä - läpinäkymätön koostumus
-Kiiltäviä ja väriä muuttavia sävyjä
-Paletti sisältää fine liner -rajaussiveltimen ja peilin
-Vegaaninen

Käyttöohje: Kostuta rajaussivellin vedellä. Käytä märkää sivellintä sekoittaaksesi tuotetta kunnolla. Voit aloittaa meikkaamisen, kun tuotteen koostumus muistuttaa kermaista, sulanutta jäätelöä. Kostuta sivellin uudestaan ja jatka sekoittamista, jos koostumus on liian paksu. Lopuksi anna tuotteen kuivua kunnolla ennen säilytystä.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water, Eau), Calcium Carbonate, Glycerin, Mica, Acacia Senegal Gum, Methylparaben. MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR: Red 28 (CI 45410), Titanium Dioxide (CI 77891), Blue 1 Lake (CI 42090), Yellow 10 Lake (CI 47005), Orange 5 (CI 45370), Yellow 5 Lake (CI 19140).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Kiina

Tuotekoodi

0824644001427

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita