Sisältöön
Lierac

Lierac Lift Integral Eyes -silmänympärysvoide 15 ml

39,00 €
2 600,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Lift Integral Eye Care vahvistaa ihon rakennetta vaikuttamalla sen tärkeimpiin rakennusaineisiin (kollageeni, elastiini, hyaluronihappo), mutta myös nitä yhdistäviin glykoproteiineihin. Iho palauttaa sen kiinteyden, elastisuuden ja kimmoisuuden aikaasaaden täydellisen liftaavan vaikutuksen.

Silmänympärysvoiteen kevyt, erittäin hyvin ihoon imeytyvä koostumus tasoittaa silmänympärysihoa jättäen iholle raikkaan tunteen. Tuotetta voidaan käyttää myös herkälle huultenympärysalueelle. Suunniteltu sopimaan kaikille, myös herkälle ihotyypille*.

Ensimmäistä kertaa, LIERAC Research selvittää ihon rakenteen salaisuuden.
Iho tarvitsee kollageenia, elastiinia ja hyaluronihappoa. Uuden Lift Integralin ytimessä, StructureLift -kompleksi vaikuttaa näihin kolmeen tärkeään ominaisuuteen, mutta myös lisäksi glykoproteiineihin. Nämä ominaisuudet yhdistyvät toisiinsa palauttaen ihon rakenteen.

Ruusun RNA stimuloi kollageenin ja siihen liittyvän glykoproteiinin, fibronektiinin, luonnollista synteesiä. Tämä 100% luonnollinen ainesosa on peräisin Grasse-ruususta, joka on kasvatettu ilman torjunta-aineita.
Musta tulppaani stimuloi elastiinin ja siihen liittyvän glykoproteiinin luonnollista synteesiä. Seitsemän vuoden tutkimustulos ja Lieracin patentoima Black Tulip -uute on 100% luonnollinen ja on peräisin Hollannista.
Luonnollista alkuperää oleva hyaluronihappo silottaa ihoa tehokkaasti.

Testattu dermatologisessa valvonnassa.

Tehokkuus kliinisesti & instrumentaalisesti mitattuna, dermatologisessa valvonnassa*
-13% roikkuvat silmäluomet
+25% silmänympärysalueen ihon sävy
-38,1% sileämpi silmänympärysalue
*Instrumentaalinen mittaus tehty 25 naiselle. Tuotetta levitetty kahdesti päivässä 3 kuukauden ajan.
89% naisista koki silmänympärysalueen tasaisemmaksi
89% naisista koki juonteiden vähentyneen
89% naisista koki väsymyksen merkkien vähentyneen
**Käyttötesti tehty 25 naiselle. Tuotetta levitetty kahdesti päivässä 3 kuukauden ajan.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua / Water / Eau, Talc, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Hexyldecanol, Hexyldecyl Laurate, C15-19 Alkane, Glycerin, Sodium Polyacrylate, Gluconolactone, Butylene Glycol, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerin, Phenethyl Alcohol, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Phytate, Maltodextrin, Tocopherol, Citric Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Calcium Gluconate, Tulipa Gesneriana Flower Extract, Rosa Centifolia Flower Extract, 4105A,

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3701436909000

Arviot