Sisältöön
SEES

SEES Saunapesu Eucalyptus & sitruuna 0,5l

14,95 €
29,90 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Biohajoava SEES Saunapesu on helppo tapa pestä koti- tai mökkisauna – ja samalla suihkuhuoneen kaakelit ja lasiovet. Spray-pullo tekee pesemisestä nopeampaa ja vaivatonta, eikä voimakasta jynssäämistä tarvita. Suomalaisena saunominen on lähellä sydäntä ja viihtyisän saunanillan saa aikaan puhdas ja raikkaan tuoksuinen sauna. Sooda-pohjainen saunapesu on tehokas pinttyneen lian ja hajujen poistaja. Eucalyptuksen ja sitruunan eteerisillä öljyillä tuoksutettu saunapesu on valmistettu korkealaatuisista kasviperäisistä raaka-aineista. Tuoksussa yhdistyy raikkaan sitruunan ja virkistävän eucalyptuksen eteeriset öljyt, jotka yhdessä piristävät ja raikastavat tehokkaasti koko saunan sekä tunkkaisen huoneilman. Pesun yhteydessä eteeristen öljyjen arvokkaat tuoksut vaeltavat ympäriinsä ja voit nauttia niiden aikaansaamasta aromaterapiasta. Saunapesu ei ainoastaan piristä pelkkää saunaa, vaan myös pesijän mielen.

Suomessa valmistettu saunanpesuaine kuormittaa vähemmän luontoa ja on 100 % luontoon biohajoava. Pesuaineessa ei ole käytetty keinotekoisia ainesosia tai tuoksuaineita. Saunapesuaineella peset kätevästi lauteet, penkit, seinät, lattiat, suihkutilat ja jopa saunan vadit — erinomainen valinta suomalaiseen saunaan.

Käyttö: Etene saunanpesussa laude kerrallaan: Suihkuta saunapesuainetta suoraan puulauteelle ja pese laude heti vettä täynnä olevalla pesusienellä. Tällä tavoin pesuaine ei jää liian pitkäksi aikaa puupinnalle ja saunanpesu hoituu hetkessä rasittamatta liikaa puulauteita. Voit käyttää pesuainetta myös kylpyhuoneen kaikille muillekin pinnoille, paitsi komposiitille. SEES Saunapesu sopii lasioviin, kaakelipinnoille ja kaakeleiden saumoille.

Tuotetiedot
Ainesosat

INCI: Aqua, Sodium Carbonate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauryl Sulfate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Benzoate, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Citrus Limon Peel Oil

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Ebisu Oy

Materiaali

Pesuaine ja eteeriset öljyt

Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä, korkki suljettuna. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Tuotekoodi

6429810163356