Sisältöön
SEES

SEES Eteerinen öljy Sitruuna No.4 10 ml

15,95 €
159,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

SEES Eteerinen öljy No. 4 sitruuna virkistää mieltä ja stimuloi aisteja. 100 % puhdas, aito ja laimentamaton sitruunan eteerinen öljy tuotetaan kylmäpuristustekniikalla hedelmän kuoresta. Raikas ja kepeän sitruksinen tuoksu auttaa piristämään arkea erityisesti kaamoksen keskellä. Sitruunaöljy on antiseptinen kodin raikastaja, jolla voi puhdistaa huoneilmaa sekä desinfioida puu- ja metallipintoja. Antiseptiset ominaisuudet auttavat myös hoitamaan ja puhdistamaan ihoa sekä vähentämään ihon liiallista öljyntuotantoa laimennettuna pohjaöljyyn.

SEES tuoksukiven eli diffuuserin kautta sitruunan raikas tuoksu kirkastaa ajatuksia ja parantaa työtehoa. Eteerinen öljy on täynnä vitamiineja ja antioksidantteja, ja sen tiedetään ylläpitävän verenkiertoa ja immuunijärjestelmää sekä auttavan ruoansulatuksessa ja puhdistautumisessa. Opiskelun ja työnteon lomassa kannattaa asetella tuoksukivi työpöydälle ja nauttia sitruunan stimuloivasta vaikutuksesta verenkiertoon ja sitä kautta paremmasta keskittymiskyvystä. Lisäksi monikäyttöinen sitruunan eteerinen öljy sopii aromaterapiaan, torjumaan tukkoista ja flunssaista oloa sekä avuksi kodin siivoukseen. Sitruuna irrottaa tehokkaasti likaa ja öljyjä.

Käyttöohje: Lisää muutama tippa diffuuseriin ja anna tuoksun haihtua huoneilmaan hiljalleen. Jos lisäät 5 tippaa aromadiffuuseriin, höyrystimeen tai ilmankostuttimeen, joka sallii eteerisen öljyn käytön, saat aikaan virkistävän huonetuoksun, joka auttaa keskittymään ja tuo tunnelmaa.

Tuotetiedot
Koko

10ML

Ainesosat

Sitruunan eteerinen öljy

Citron eterisk ölja

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Ebisu Oy

Materiaali

100 % aito sitruuna eteerinen öljy

Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä, korkki tiukasti suljettuna. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Tuotekoodi

6429810163127

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan