Sisältöön
SEES

SEES Tuoksukivi diffuuseri valkoinen 0,5l

29,95 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

SEES Tuoksukivi on Suomessa käsin tehty eteeristen öljyjen luonnollinen diffuuseri eli haihduttaja. Kivelle tiputetut eteeristen öljyjen tipat haihtuvat vähitellen ja levittävät huoneilmaan arvokkaita aromaattisia tuoksuja, jotka puhdistavat huoneilmaa, raikastavat, rentouttavat tai piristävät mieltä. Tuoksukivi on ainutlaatuinen ja ekologinen tapa haihduttaa öljyjä. Jokainen SEES tuoksukivi on uniikki. Valkoinen tuoksukivi on 100% kotimainen eli se on valmistettu Suomessa, suomalaisesta luonnon savesta. Sen valmistuksessa ei ole käytetty mitään ylimääräistä. Pieni keramiikkapaja tekee jokaisen kiven käsityönä, monimutkaisen ja vaiherikkaan prosessin kautta. Valmistustekniikka ja polttomenetelmä on pitkän kehitystyön tulos, jonka ansiosta kivi toimii kuten kuuluukin: se imee öljyn nopeasti, mutta haihduttaa tuoksua hitaasti ja puhtaasti. Tuoksukivi on hyvä vaihtoehto, jos et halua sähköllä käyvää ja vedellä täytettävää diffuuseria tai kynttilän sisältävää tuoksulyhtyä. Kiveä on helppo liikutella huoneesta toiseen ja sen voi turvallisesti jättää ilman valvontaa. Voit säilyttää tuoksukiveä myös autossa, jossa se raikastaa ilmaa luonnollisesti.

Eteeriset öljyt ovat luonnon omia voima-aineita: tuoksullaan ne rentouttavat, rauhoittavat, piristävät tai puhdistavat. Osa öljyistä on itsessään antibakteerisia (kuten teepuu) ja ne puhdistavat huoneilmaa ja auttavat iho-ongelmissa. Kivi on helppokäyttöinen ja kätevä ottaa mukaan matkalle yhdessä eteeristen öljyjen kanssa. Jos pitkän lentomatkan tai jet lagin vuoksi uni ei meinaa tulla, voit lisätä muutaman tipan laventelin eteeristä öljyä tuoksukivelle ja asettaa sen yöpöydälle. Laventeli auttaa rauhoittumaan ja kivi haihduttaa turvallisesti ja lempeästi aromeita lähellä nukkujaa. Tuoksukivi on myös erinomainen valinta kylpyhuoneeseen tai vierasvessaan. Muutama tippa eteeristä öljyä ennen vieraiden tuloa raikastaa vessan ja puhdistaa huoneilmaa. Kivi on juuri sopiva yhdessä tilassa tai huoneessa käytettäväksi, sillä se levittää tuoksua ympäriinsä vienosti ja heikoimmin kuin sähkökäyttöiset diffuuserit. Tuoksukiveä käytetään useissa hierontapaikoissa ja kauneushoitoloissa, kun halutaan palvella asiakkaita yksilöllisesti: tuoksukiven voi nostaa huoneesta asiakkaiden välissä esim. kaappiin, jolloin seuraava asiakas voi valita tuoksuttoman hoitokerran.

Miten tuoksukiveä käytetään?
Tuoksukiven käyttäminen on helppoa ja turvallista, eikä tuoksukivi vaadi vahtimista, kuten kynttilä- tai sähkökäyttöiset diffuuserit. Tiputa kivelle 3-5 tippaa aitoa, puhdasta eteeristä öljyä. Voit pitää kiveä työpöydällä, makuuhuoneessa, olohuoneessa tai vaikkapa autossa. Lisää muutama tippa öljyä uudelleen 3-4 tunnin kuluttua tai tarvittaessa.

Tuotetiedot
Koko

10CM

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Ebisu Oy

Materiaali

Valkosavi

Tuotekoodi

6429810163240