Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

SEES

SEES Tekstiilisuihke Bergamotti & sitruuna 0,5l

19,95 €15,96 €
39,90 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kotimainen tekstiilisuihke on tehokas tunkkaisten ja epämiellyttävien hajujen neutraloija, joka sopii useimmille tekstiileille. Tekstiilisuihkeesta saat apua erityisesti vaikeasti pestäville tekstiileille ja tekstiileille, joita ei voi pestä pyykinpesukoneessa. SEES tekstiilisuihkeella No. 1 bergamotti & sitruuna suihkutat kätevästi joogamatot, huonekalut, kotieläimiä kuljettaneen auton, jääkiekkovarusteet, lastenvaunujen tekstiiliosat ja juoksulenkkarit taas raikkaan tuoksuiseksi. Suihke ei peitä epämiellyttäviä hajuja alleen, vaan neutraloi ne luonnollisesti. Kokeile myös eläinten tekstiileihin, kodin yleispuhdistukseen ja kovien pintojen, kuten puun ja teräspintojen, puhdistamiseen. Tekstiilisuihkeella poistat vaivattomasti esimerkiksi kuulakärkikynästä jääneet tahrat puupinnoilta. Huomaa, että etikkapohjainen tekstiilisuihke ei sovellu kalkkikivelle, marmorille, alumiinille tai polyakrylaatille.

Raikkaalta tuoksuva SEES tekstiilisuihke No. 1 saa tuoksunsa bergamotin ja sitruunan eteerisistä öljyistä. Eteeriset öljyt rentouttaa mielen ja stimuloi aisteja. Suihkuta suoraan tekstiilille ja anna kuivua. Biohajoavan tekstiilisuihkeen raaka-aineena toimii väkiviinaetikka, joka on viimeistelty 100 % aidoilla ja laimentamattomilla eteerisillä öljyillä. Etikan tuoksu haihtuu tekstiilistä kuivuessaan, jolloin jäljelle jää vain raikas eteeristen öljyjen tuoksu. Sinulle, joka haluat pienentää kodin kemikaalikuormaa.

Käyttöohje: Suihke sopii monenlaisille eri tekstiileille: pellavalle, puuvillalle ja villalle ja monille keinokuidulle. Kokeile tekstiilisuihketta aina ensin tekstiilin huomaamattomaan kohtaan. Suihkuta suoraan tekstiilille noin 20cm etäisyydeltä ja anna kuivua. Eläinten tekstiilejä raikastaessa aloita pienellä määrällä, sillä eläinten hajuaisti on huomattavasti herkempi.

Tuotetiedot
Koko

500ML

Ainesosat

Aqua, Distilled white vinegar (acetic acid 9 -< 10%), Citrus aurantium bergamia (Bergamot) fruit oil, Citrus limon (Lemon) peel oil, water. Citral*, Linalool*, Limonene*. *Naturally occurring in essential oil.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Ebisu Oy

Materiaali

Väkiviinaetikka, vesi ja eteeriset öljyt

Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä, korkki suljettuna. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Tuotekoodi

6429810163073

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita