Sisältöön
Puhdas+

Puhdas+ Beauty kollageeni annospussi 14 kpl

16,90 €
1,21 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Puhdas+ Beauty Kollageeni annospussit ovat uusi kätevä tapa nauttia kollageenia.

Tuote sisältää tehokkaan ja hyvin imeytyvän yhdistelmän hydrolysoitua kollageenia ja C-vitamiinia. Yhdessä pussissa on 2,5 g tutkittua ja patentoitua kollageenia.

Kollageeni siloittaa juonteita ja ryppyjä sekä lisää ihon kimmoisuutta.

Sekoita jauhe veteen. Parhaiten jauhe sekoittuu shakerissä tai sekoita vaikkapa vesipullossa ja ota mukaan! Valmiissa juomassa on raikas, mieto sitruunan maku.

Tuotetiedot
Ainesosat

hydrolysoitu nautakollageeni, natrium-L-askorbaatti, luontainen sitruuna-aromi, makeutusaine (stevioglykosidit). Ei sisällä maitoa, laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa. ravintolisä

hydrolyserat bovint kollagen, natrium L-askorbat, naturlig citronsmak, sötningsmedel (stevioglykosider). Innehåller inte mjölk, laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, soja. kosttillskott

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

1 annospussi vuorokaudessa.Sekoita jauhe veteen tai muuhun nesteeseen. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

1 dospåse per dag Blanda pulvret med vatten eller annan vätska. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Ett näringstillskott ersätter inte en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Ej inom räckhåll för barn.

Säilytys

Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna.

Förvaras i rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus.

Tuotekoodi

6430077252424

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan