Sisältöön
Revamp

Revamp Progloss keraaminen lainerauta 2-in-1 Beach & Volume

79,95 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Revamp Progloss™ Beach & Volume laineraudalla rennot surffilaineet tai syvät glamourlaineet superhelposti. Nopeasti lämpenevän ja helppokäyttöisen laineraudan kaarevat lämpölevyt tekevät laineista selkeät ja kestävät. Osio kerrallaan hiukset painellaan laineraudan lämpölevyjen välissä niin, ettei käsiä tarvitse pitää hankalissa asennoissa, ja hurmaavat laineet ovat valmiit.

Laineraudassa yhdistyvät ioni- ja keraaminen tekniikka, jonka ansiosta hiuksista tulee pörröttömät ja pehmeät. Lämpölevyihin uutettu Progloss -öljyseos hoitaa hiuksia antaen niille kiiltoa ja pehmeyttä. Lämpötila on säädettävissä 120–210 °C välillä soveltuen kaikille hiustyypeille. Lämmönkestävä alusmatto tulee pakkauksen mukana.

Progloss™ Super Smooth -öljyt
Kaikki Revamp Progloss -tuotteet sisältävät luonnon hyvää tekeviä öljyjä. Laitteen muotoiluosaan on uutettu yhdistelmä keratiini-, argan- ja kookosöljyä suojelemaan hiuksia muotoilun aikana, sekä antamaan niille pehmeyttä ja kiiltoa.

Lontoossa syntynyt Revamp on hiusalan arvostettujen ammattilaisten luoma brändi. Heidän missionsa on tuoda ammattimainen hiusmuotoilu kaikkien ulottuville. Tuotteet on varustettu hiuksia silottavalla ja hoitavalla keratin-, argan- ja kookosöljyä sisältävällä Progloss™öljysekoituksella, sekä innovaatioilla, joilla minimoidaan kuumuuden aiheuttamia hiusvaurioita. Laadukkaissa Revamp-hiustenmuotoilulaitteissa muoti ja tiede yhdistyvät, varmistaen ammattimaisen lopputuloksen.

Tuotetiedot
Kokotiedot

6.5 (Leveys) x 4 (Korkeus) x 29.5 (Syvyys) cm

Muut ominaisuudet

helppokäyttöisellä laineraudalla tuuheat glamourlaineet tai rennot surffilaineet
lämpenee nopeasti
lämpötila valittavissa 120–210 °C väliltä jokaiselle hiustyypille sopivaksi
keraamiset, ionisoidut muotoilulevyt Progloss™ öljyseoksella antavat hiuksille kiiltoa ja pörröttömän lopputuloksen
automaattisammutus 60 minuutin käytön jälkeen
kevyt ja käytännöllinen
virtajohto 3 m
lämpösuojamatto

Takuu

Takuu 3 vuotta/Garanti 3 år

Alkuperämaa

Kiina

Valmistaja

FKA Brands Ltd (EU)

Tuotekoodi

5010777158014

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita