Sisältöön
Revamp

Revamp Progloss keraaminen kiharruspuikko 3-in-1 Multiform Curl & Wave

89,95 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Revamp Progloss™ Multiform kihartimessa on kolme hiusmuotoilijaa samassa. Vaihtopäiden ansiosta eri muotoisten ja kokoisten kiharoiden ja laineiden luominen käy vaivattomasti. Valitse vain kiharruspää, kiinnitä se paikoilleen ja kiharra.
Soikealla 38 mm:n vaihtopäällä luot suuria, ilmavia laineita, kartiomaisella 25–13 mm:n vaihtopäällä tiukkoja, pitkäkestoisia kiharoita ja isolla 32 mm:n kiharrinosalla trendikkäitä ja loivia kiharoita. Jokainen vaihtopää sisältää yhdistelmän keraamista ja ionista teknologiaa, mikä takaa sileän ja pörröttömän lopputuloksen. Lämpötila-asetuksia on viisi 120–210 °C välillä, joten jokaiselle hiustyypille löytyy juuri sopiva. Vaihtopäihin on uutettu Progloss™ öljyseosta hoitamaan ja antamaan hiuksille kiiltoa. Pakkaukseen sisältyvä lämpösuojakäsine antaa lisäturvallisuutta ja mukavuutta käyttöön.

38 mm ovaalikiharrin – luonnolliset, rennot laineet
32 mm suuri kiharrin – suuret, kauniit ja ilmavat kiharat
25–13 mm kapeneva kiharrin - pienet ja keskikokoiset kiharat

Progloss™ Super Smooth -öljyt
Kaikki Revamp Progloss™ tuotteet sisältävät luonnon hyvää tekeviä öljyjä. Laitteen muotoiluosaan on uutettu yhdistelmä keratin-, argan- ja kookosöljyä suojelemaan hiuksia muotoilun aikana, sekä antamaan niille pehmeyttä ja kiiltoa.

Lontoossa syntynyt Revamp on hiusalan arvostettujen ammattilaisten luoma brändi. Heidän missionsa on tuoda ammattimainen hiusmuotoilu kaikkien ulottuville. Tuotteet on varustettu hiuksia silottavalla ja hoitavalla keratin-, argan- ja kookosöljyä sisältävällä Progloss™-öljysekoituksella, sekä innovaatioilla, joilla minimoidaan kuumuuden aiheuttamia hiusvaurioita. Laadukkaissa Revamp-hiustenmuotoilulaitteissa muoti ja tiede yhdistyvät, varmistaen ammattimaisen lopputuloksen.

Tuotetiedot
Kokotiedot

4 (Leveys) x 4 (Korkeus) x 38.5 (Syvyys) cm

Muut ominaisuudet

3-in-1 – kolme kiharrinta yhdessä
erittäin nopea lämpeneminen
lämpötila valittavissa 120–210 °C välillä eri hiustyypeille sopivaksi
keraamiset ja ionisoidut vaihtopäät tekevät hiuksista pörröttömät
automaattisammutus 60 minuutin käytön jälkeen
Progloss™ öljyseos vaihtopäissä hoitaa ja antaa kiiltoa hiuksille
lämpösuojakäsine
virtajohto 3 m

Takuu

Takuu 2 vuotta/Garanti 2 år

Alkuperämaa

Kiina

Valmistaja

FKA Brands Ltd (EU)

Tuotekoodi

5010777148626

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita