Sisältöön
Revamp

Revamp Progloss keraaminen suoristusrauta Liberate johdoton

109,00 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Revamp Progloss™ Liberate johdoton suoristusrauta tarjoaa jopa 30 minuutin käytön missä ja milloin tahansa. Sileä suora kampaus tai kauniit kiharat onnistuvat tällä laitteella helposti lomamatkoilla, mökillä tai vaikkapa junassa. Keraamiset ja ioniset kelluvat muotoilulevyt liukuvat hiusten läpi vaivattomasti ja tekevät hiusten käsittelystä helppoa ja nopeaa.

Suoristusrauta sopii erilaisille hiustyypeille ja laitteessa on kolme lämpötila-asetusta 160–210 °C välillä. Ultranopealla pro MCH-lämpötekniikalla laite lämpenee nopeasti käyttövalmiiksi. Kompaktin kokoinen suoristusrauta kulkee näppärästi käsilaukussa, ja sen lukitustoiminto tekee mukana kuljettamisesta turvallista. Lämmönkestävä säilytyspussi ja latauskaapeli UK/EU vaihdettavalla sovittimella tulee pakkauksen mukana.

Uusin litiumioni-tekniikka antaa jopa 30 minuutin käyttöajan. Älykäs järjestelmä näyttää akun lataustason, joten latauksen tarvetta ei tarvitse arvailla. Latauskaapeli liitetään virtalähteeseen, ja laite latautuu tyhjästä täyteen vain kolmessa tunnissa.

Progloss™ Super Smooth -öljyt
Kaikki Revamp Progloss™ tuotteet sisältävät luonnon hyvää tekeviä öljyjä. Laitteen muotoiluosaan on uutettu yhdistelmä keratin-, argan- ja kookosöljyä suojelemaan hiuksia muotoilun aikana, sekä antamaan niille pehmeyttä ja kiiltoa.

Lontoossa syntynyt Revamp on hiusalan arvostettujen ammattilaisten luoma brändi. Heidän missionsa on tuoda ammattimainen hiusmuotoilu kaikkien ulottuville. Tuotteet on varustettu hiuksia silottavalla ja hoitavalla keratin-, argan- ja kookosöljyä sisältävällä Progloss™-öljysekoituksella, sekä innovaatioilla, joilla minimoidaan kuumuuden aiheuttamia hiusvaurioita. Laadukkaissa Revamp-hiustenmuotoilulaitteissa muoti ja tiede yhdistyvät, varmistaen ammattimaisen lopputuloksen.

Tuotetiedot
Kokotiedot

4 (Leveys) x 4 (Korkeus) x 20.5 (Syvyys) cm

Muut ominaisuudet

erittäin nopea ja näppärä
johdoton
akun kesto jopa 30 minuuttia
edistyksellinen lämmönsäätö tarkistaa lämpötilan ja pitää sen tasaisena
kolme lämpötilavaihtoehtoa 160 °C, 180 °C ja 210 °C
soveltuu erilaisille hiustyypeille
muotoilulevyihin uutettu Progloss™ öljyseos suojelee hiuksia ja antaa kiiltoa
keraamiset, ioniset lämpölevyt tekevät hiuksista pörröttömät ja sileät
akun lataustason ilmaisin
akun pikalataus tyhjästä täyteen kolmessa tunnissa
lukitustoiminto lukitsee levyt yhteen turvallista kuljetusta varten
latauskaapeli UK/EU vaihdettavalla sovittimella
lämmönkestävä säilytyspussi sisältyy pakkaukseen

Takuu

Takuu 2 vuotta/Garanti 2 år

Alkuperämaa

Kiina

Valmistaja

FKA Brands Ltd (EU)

Tuotekoodi

5010777150902

Arviot