Sisältöön
Lancôme

Lancôme La Vie Est Belle Iris Absolu EdP tuoksu 30 ml

79,00 €
2 633,33 €/l

Myymäläsaatavuus

  • Ilmainen toimitus yli 50 € ostoksesta
  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Osamaksu alkaen 5,00 €/kk
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %

Tuotekuvaus

HAPPINESS ei ole vain mieliala, vaan myös puhdas tunne. Voimakas, värähtelevä ja universaali tunne jatkuvassa liikkeessä. HAPPINESS tarttuu ihmisestä toiseen, ja joka kerralla siitä tulee voimakkaampi yhdistäen meitä.

La vie est Belle Iris Absolu Eau de Parfum on pirskahteleva, hienostunut ja sensuelli tulkinta ikonisesta La vie est Belle Eau de Parfumista. La vie est Belle Iris Absolu on koukuttava tuoksu, joka sisältää uskomattoman suuren pitoisuuden iiristä, kymmenen kertaa enemmän kuin klassinen La vie est Belle Eau de Parfum. Siksi iiris on osana tuoksun nimeä ensimmäistä kertaa.

La vie est Belle Iris Absolu on säteilevä kukkaistuoksu, joka koostuu hedelmäisistä mandariinin ja aurinkoisen viikunan vivahteista sekä mustaherukan nupuista.
Tuoksun sydän koostuu kukkaistuoksusta, joka on sidottu ruusun runsaiden nuottien ja jasmiinin raikkauden ympärille, mikä antaa tuoksulle valoisia ja naisellisia piirteitä.
Pohjatuoksussa iiris on hallitseva, mikä korostaa Iris Absolu -tuoksun koukuttavaa luonnetta. Tuoksussa on myös patsulin nuotteja, aistillisuutta vahvistavaa santelipuuta ja koukuttavia gourmand-vivahteita.

La vie est Belle -pullossa on ikoninen kristallihymy, uutena modernina ja esteettisenä tulkintana. Pullossa on päättymätön hymy, se symboloi onnellista ja vapaata naista. Vapauden symbolina pullon kaulaa ympäröi kaksisiipinen organzanauha – vapauden siivet.

La vie est Belle Iris Absolu kuuluu La vie est Belle -tuoksuperheeseen. La vie est Belle on vakaumus, joka julistaa maailmalle, että elämä on kaunista, kun valitset oman polkusi onneen., oliiviöljy, E-vitamiini ja kosteuttavat ainesosat ravitsevat ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Ihosi tuntuu pehmeämmältä ja virkistyneeltä.

Käyttö: Suihkuta La vie est Belle Iris Absolu -tuoksua iholle keskittyen kehon lämpimiin alueisiin: ranteiden sisäpuolelle, korvalehtien alapuolelle ja polvitaipeisiin.

Koko

30ML

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3614273922951