Sisältöön
Steamery

Steamery Delicate pesuaine villalle ja silkille

20,00 €
40,00 €/l

Myymäläsaatavuus

  • Ilmainen toimitus yli 50 € ostoksesta
  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Osamaksu alkaen 5,00 €/kk
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %

Tuotekuvaus

Steameryn Delicate-pyykinpesuaine on kehitetty herkimmille tekstiileille, kuten villalle ja silkille. Ruotsissa valmistettu biohajoava pesuaine on entsyymitön, väriaineeton, fosfaatiton ja zeoliititon, ja se sisältää luonnollista lanoliiniöljyä, joka suojaa herkkiä kuituja samalla pehmentäen niitä ja antaen tekstiileille kauniin kiillon. Ruusuilta ja myskiltä tuoksuva pyykinpesuaine sopii erinomaisesti myös käsinpesuun ja tehoaa likaan jo 20 asteessa. Ruusun ja myskin tuoksuinen Delicate pesuaine on kehitetty erityisesti herkille tekstiileille kuten villalle ja silkille. Se on entsyymivapaa ja sisältää lanoliiniöljyä.

Säilyttää tekstiilikuidut pehmeinä
- Antaa lisää kiiltoa
- Soveltuu käsinpesuun
- Tehoaa jo 20-asteisessa vedessä
- Ei sisällä entsyymejä, väriaineita, fosfaatteja
- Pullo riittää n. 19-25 pesukertaa

Pesu-ohje: Käytä 15ml pesuainetta n. 5 litraan vettä. Vähennä pesuainetta n. 30%, jos pyykkisi kaipaa kevyttä pesua. Jos vaatteesi kaipaa vain raikastusta voit tuulettaa tai höyryttää sen.

Koko

500ML

Ainesosat

Aqua >10%, Laureth-7 5-15%, Sodium Laureth Sulfate 5-15%, Sodium Chloride <5%, Propylene Glycol <5%, Sodium Citrate <5%, Lanolin <5%, Palm Kernel Oil <5%, Phenoxyethanol <5%, Parfum <5%, Sodium Hydroxide <1%, Pectate Lyase <1% Lipase <1%, Mannase <1%, Citric Acid <1%, PVPI <1%, Amylase <1%.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Tanska

Tuotekoodi

0644824541792