Sisältöön
Eco Max

Eco Max Premium ekologinen tiskiharja

11,90 €
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Käsityönä luonnollisesta kookoskuidusta, sekä FSC-sertifioidusta puusta valmistettu tiskiharja on täydellinen muoviton vaihtoehto. Siinä on runsas harjasosa, joka tekee astioiden pesusta helppoa ja tehokasta. hieman normaalia pidemmät kookosharjakset yltävät pesemään hyvin muös astioiden nurkat.
Kookoskuitu on kestävää kasvikuitua, joka on luonnollisesti antibakteerista. Harjassa on kestävä puuvarsi - siinä ei ole käytetty synteettisiä materiaaleja eikä se sisällä mikromuoveja, jotka saastuttavat vesistöjämme ja pääsevät ravintoketjuun.
Eco Max -harjoilla on Vegan Society sertifiointi, ne ovat biohajoavia, kemikaalittomia ja eettisesti käsityönä Sri Lankassa valmistettuja.
Täysin muoviton vaihtoehto - tuotteessa on myös kierrätetystä kartongista valmistettu myyntipakkaus. Valitsemalla Eco Max harjan tuet Fair Trade-valmistusta sekä muovitonta maapalloa.
Harjan hoito: Huuhtele vedellä ja ripusta kuivumaan. Kompostoi harja elinkaaren lopussa. harjasosan sisällä olevan metallilangan voit kierrättää metallinkierrätyksessä.

Tuotetiedot
Väri

Ruskea

Muut ominaisuudet

Vegan
FSC

Alkuperämaa

Sri Lanka

Materiaali

kookoksenkuorikuitu, teräs, FSC-sertifioitu kumipuu

Mallinumero

KBRDB

Tuotekoodi

0797776006663

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan