Sisältöön
The Ordinary

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution kuoriva liuos 30 ml

11,90 €
132,22 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

10 minuutin kuoriva kasvohoito. Tämä yhdistelmä sisältää 30% alfahydroksihappoja (glykoli-/maito- /viini-/sitruuna-), 2% betahydroksihappoa (salisyylihappo), hyaluronihappoa, kopolymeerejä, B5-vitamiinia, mustaa porkkanauutetta ja Tasmanian pippuria.
Alfahydroksihapot (AHA) kuorivat ihon ulkokerrosta kirkastaen ja tasoittaen ihon pintaa. Betahydroksihappo (BHA) kuorii ihoa ja estää ihohuokosten tukkeutumista. Tämä liuos joka sisältää 32% AHA/BHA-yhdistelmän kuorii ihoa syvemmällä tasolla, näin ollen ehkäisten epäpuhtauksia iholla ja antaen heleämmän ihon pinnan. Jatkuva käyttö parantaa epätasaisuutta iholla ja häivyttää näkyviä juonteita.

Liuos sisältää Tasmanian pippurin johdannaista, joka auttaa vähentämään ihoärsytystä jota voi esiintyä happoja sisältävien tuotteiden käytössä. Tämä johdannainen on kasvisperäinen ja sen väri voi vaihdella väreittäin vuodenajasta riippuen. Liuoksen väri voi siksi vaihdella tuotteen valmistusvaiheista riippuen. Liuos sisältää myös hyaluronihapon kopolymeerimuodon, joka pehmentää ihoa. B5-vitamiini auttaa korjaamaan ihoa, ja musta porkkanauute on antioksidantti.

Huomautus: Tämä liuos sisältää suuria määriä vapaita happoja. Suosittelemme tämän tuotteen käyttöä, jos iho on tottunut kuoriviin tuotteisiin jotka sisältävät happoja. Tuote ei sovi herkälle, hilseilevälle tai vahingoittuneelle iholle. Vältä suoranaista kontaktia aurinkoon käyttäessäsi tuotetta.

Tämän liuoksen pH on noin 3,6.

Tuotetiedot
Ainesosat

Glycolic Acid, Aqua (Water), Aloe Barbadensis Leaf Water, Sodium Hydroxide, Daucus Carota Sativa Extract, Propanediol, Cocamidopropyl Dimethylamine, Salicylic Acid, Potassium Citrate, Lactic Acid, Tartaric Acid, Citric Acid, Panthenol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Tasmannia Lanceolata Fruit/Leaf Extract, Glycerin, Pentylene Glycol, Xanthan gum, Polysorbate 20, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Kanada

Tuotekoodi

0769915195606

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita