Sisältöön
The Ordinary

The Ordinary Granactive Retinoid 5% in Squalane liuos 30 ml

20,10 €16,08 €
233,72 €/l

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Vedetön liuos, joka sisältää 5% Granactive Retinoidia ja 0,5% A-vitamiinihapon esteriä. Tämä vedetön liuos sisältää 5% konsentraatiota edistyksellisestä aktiivista retinoidiyhdistelmää, jota kutsutaan Granactive Retinoidiksi. Tämä on osoittanut tuovan hyviä vaikutuksia ikääntymisen merkkejä vastaan, ilman että se aiheuttaa ihoärsytystä jota voi joskus esiintyä retinolin käytössä. Granactive Retinoidi on yhdistelmä liukoista hydroksipinakolone-retinoaattia (HPR), joka on edistynyt retinoidin muoto A-vitamiinin esteristä, joka antaa paremman vaikutuksen ikääntymisen merkkejä vastaan kuin retinoli, retinyylipalmitaatti ja lähes kaikki muut retinoidimuodot.

Tuotetiedot
Ainesosat

Squalane, C12-15 Alkyl Benzoate, Bisabolol, Dimethyl Isosorbide, Hydroxypinacolone Retinoate, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Kanada

Käyttöohjeet

Levitä pieni määrä kasvoille iltaisin osana ihonhoitorutiiniasi. Käytä vesipohjaisia seerumeita ennen tätä tuotetta, mutta ennen raskaampia hoitotuotteita. Älä käytä muiden retinoidihoitojen kanssa. Vältä suojaamatonta auringonvaloa. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.

Emme suosittele tämän tuotteen yhdistämistä samaan hoitorutiiniin muiden retinoidien, suorien happojen, suoran tai etyloidun C-vitamiinin (LAA/ELAA) tai "Buffet" + Copper Peptides 1% kanssa.

Varoitus: Retinoidit voivat tehdä ihosta herkemmän UV-säteilylle. Aurinkosuoja on erityisen tärkeää retinoidien käytön aikana. Tätä tuotetta ei saa käyttää samanaikaisesti muiden retinoidien, mukaan lukien retinolin tai retinoiinihapon, kanssa. Tämä tuote ei ole tarkoitettu aknen hoitoon. Aknealtis iho saattaa kokea tilapäistä aknen lisääntymistä ensimmäisten viikkojen aikana kaikenlaisten retinoidien käytön yhteydessä, myös tämän tuotteen käytön aikana.

Tuotekoodi

0769915195774

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan