Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

The Ordinary

The Ordinary Vitamin C Suspension 30% in Silicone liuos 30 ml

10,40 €
192,59 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Vedetön liuos, joka sisältää 30% puhdasta L-askorbiinihappoa. C-vitamiini on tehokas antioksidantti, ja sen puhdas L-askorbiinihapon muoto on osoittautunut vähentävän erittäin tehokkaasti ikääntymisen merkkejä samalla, kun se antaa heleyttävän vaikutuksen ihoon. Tämä vedetön ja silikoniton liuos, sisältää 30% puhdasta L-askorbiinihappoa, joka pysyy stabiilina, koska se ei sisällä vettä. Hyvin kevyiden silikonien ansiosta tuote levittyy iholle hyvin, toisin kun alkuperäinen tuote Vitamin C Suspension 23 % + HA Spheres 2 , joka tuntuu hieman rakeiselta iholla aluksi. Tuote levitetään kasvoille illalla.

Tuotetiedot
Ainesosat

Dimethicone, Ascorbic Acid, Polysilicone-11, PEG-10 Dimethicone.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Kanada

Käyttöohjeet

Levitä pieni määrä koko kasvoille iltaisin. Kevyttä pistävää tunnetta voi esiintyä kasvoille liuoksen levittämisen jälkeen. Jos tunne on liian voimakas ja tuntuu epämiellyttävältä, tuotetta voidaan sekoittaa jonkin muun voiteen tai seerumin kanssa.
Emme suosittele tämän tuotteen yhdistämistä samaan ihonhoitorutiiniin kuin Niacinamide 10% + Zinc 1%, 100% Niacinamide Powder, EUK 134™ 0.1%, Direct Acids, Peptides tai Retinoids.

Tuotekoodi

0769915196078

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita