Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

The Ordinary

The Ordinary 100% L-Ascorbic Acid Powder jauhe 20 g

8,00 €
61,54 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

100% L-Askorbiinihappo hienona jauheena. C-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka kirkastaa ihonsävyä ja vähentää ikääntymisen merkkejä.
Tämä tuote koostuu hyvin hienosta L-askorbiinihappojauheesta, joka kirkastaa ihoa, antaa iholle hehkua ja vähentää ikääntymisen merkkejä. Jauhe voidaan sekoittaa muiden tuotteiden kanssa (paitsi niiden jotka sisältävät Niacinamidia tai EUK 134).

Huom! Tämä tuote on jauhemuodossa, jotta saadaan mahdollisimman korkea C-vitamiinipitoisuus. Kun aloitat tuotteen käytön, voi ilmaantua pistelyä iholla varsinkin ensimmäisinä viikkoina. * Jos käytät paikallista C-vitamiinia osana ihonhoitorutiiniasi, niin käytä tätä vaihtoehtoisina aikoina yhdessä EUK 134: n tai Niacinamidin kanssa (ihanteellinen C-vitamiinin kanssa iltaisin ja niacinamidin kanssa aamulla). Muutoin EUK 134 / Niacinamide voi vaikuttaa C-vitamiinin (L-askorbiinihapon) tehokkuuteen heikentävästi.

Tuotetiedot
Ainesosat

Ascorbic Acid

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Kanada

Käyttöohjeet

Sekoita pieni määrä jauhetta muiden haluamasi tuotteiden kanssa kämmenellä ja levitä kasvoille aamuin illoin. Pientä pistelyä voi ilmaantua levittämisen jälkeen. Älä sekoita jauhetta Niacinamidea sisältävien tuotteiden kanssa tai EUK 134-tuotteen kanssa.

Tuotekoodi

0769915195514

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita