Sisältöön
The Ordinary

The Ordinary Ascorbyl Glucoside Solution 12% liuos 30 ml

17,80 €14,24 €
211,90 €/l

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

C-vitamiini on tehokas, monitoiminen antioksidantti, jolla on kirkastava vaikutus ihoon ja vähentää ikääntymisen merkkejä. Puhdas C-vitamiini ei ole stabiili vedessä. Askorbyyli-glukosiidi on vesiliukoinen C-vitamiinin johdannainen. Se on stabiili vedessä, mutta ei yhtä voimakas kuin suora L-askorbiinihappo. Yhteensopivuus veden kanssa, mahdollistaa koostumuksen joka sopii hyvin seerumiksi. Sitä pidetään C-vitamiinijohdannaisten kultastandardina korkean stabiilisuuden ja mukavan koostumuksen vuoksi, mutta liuoksella on mahdotonta saavuttaa L-Askorbiinihapon voimakkuutta ja tehoa. Puhtaan C-vitamiinin tunnetuimpien hyötyjen lisäksi, Askorbyyli-glukosiidi todistetusti kirkastaa ihoa. Vegaaninen.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water), Ascorbyl Glucoside, Propanediol, Triethanolamine, Aminomethyl Propanol, Isoceteth-20, Xanthan gum, Dimethyl Isosorbide, Ethoxydiglycol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Kanada

Käyttöohjeet

Levitä pari pisaraa kasvoille aamuin ja illoin.

Emme suosittele tämän tuotteen yhdistämistä seuraavien kanssa: Niacinamide 10% + Zinc 1% tai 100% ja Niacinamide Powder.

Tuotekoodi

0769915195668

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan