Sisältöön
The Ordinary

The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F liuos 30 ml

22,60 €
272,29 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Erittäin tiivistetty öljyliukoinen C-vitamiinijohdannainen F-vitamiinissa. C-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka toimii kirkasten ihonsävyä ja vähentäen ikääntymisen merkkejä. Ascorbyl Tetraisopalmitate on öljyllä liukenematon C-vitamiinijohdannainen, jota voidaan käyttää korkeammissa pitoisuuksissa. Tämä on kaikista vakain C-vitamiinin johdannainen, mutta ollessaan johdannainen sen tehoa ei voida verrata puhtaaseen L-askorbiinihappoon. Tämä öljyä muistuttava koostumus yhdistää C-vitamiinijohdannaisen F-vitamiiniin, jota pidetään myös välttämättömänä rasvahappona. Puhtaan C-vitamiinin yleisten etujen ohella askorbyyli-tetraisopalmitaatilla on ominaisuuksia, jotka antavat iholle hehkun.

Tuotetiedot
Ainesosat

Coconut Alkanes, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Ethyl Linoleate, Coco-Caprylate/Caprate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Squalane.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Kanada

Käyttöohjeet

Levitä kasvoille pari tippaa aamuin illoin.
Emme suosittele tämän tuotteen yhdistämistä samaan ihonhoitorutiiniin Niacinamide 10% + Zinc 1% tai 100% Niacinamide Powder kanssa.

Tuotekoodi

0769915195675

Arviot