Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

The Ordinary

The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG liuos 30 ml

11,10 €
129,07 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Häivyttää näkyviä pigmenttihäiriöitä ja silmäpusseja silmänympäryksellä. Tämä kevyt seerumi sisältää erittäin korkean, 5 % tiivisteen kofeiinia. Sisältää myös vihreistä teelehdistä peräisin olevaa puhdasta Epigallocatechin Gallatyl Glucosidea (EGCG). Riippumattomat tutkimukset ovat osoittaneet, että niin kofeiinin kuin EGCG:n käyttö iholla voi auttaa pienentämään silmäpusseja ja silmänalusten tummuutta.

Skvalaania esiintyy luonnollisesti iholla ja sillä on erittäin pehmentävä ja kosteuttava ominaisuus. Se vähentää kuivuuden riskiä, mikä lisää ihon joustavuutta. Skvalaani on ei-komedogeeninen eli se ei tuki ihohuokosia, ja se kaikille ihotyypeille. Sitä voidaan myös käyttää hiuksiin lämpösuojana, estäen hiusten haurastumista ja antaen hiuksille kauniin kiillon.

Huomautus: Tämä tuote sisältää 100% luonnollista kasviperäistä Skvalania, joka on ECOCERT-hyväksytty ja sertifioitu USDA Certified Bio-based product -sertifikaation mukaan.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water), Caffeine, Propanediol, Glycerin, Maltodextrin, Epigallocatechin Gallate, Sodium Hyaluronate, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Urea, Tocophersolan, Hydroxyethylcellulose, Poloxamer 235, Poloxamer 338, Xanthan Gum, Lactic Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Butylene Glycol, Ethoxydiglycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Kanada

Käyttöohjeet

Hiero pieni määrä silmänympärysiholle aamuin ja illoin.

Tuotekoodi

0769915195712

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita