Sisältöön
The Ordinary

The Ordinary Euk 134 0.1% liuos 30 ml

13,90 €
152,75 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Vedetön koostumus jossa erittäin korkea pitoisuus antioksidantteja.

Antioksidantti EUK 134 on jäljitelmä superoksididismutaasientsyymeistä (SOD) ja katalaasientsyymeistä. Yhdessä ne muodostavat erittäin harvinaisen itsereaktiivisen molekyylin, joka poistaa vapaata happiradikalia nimeltä superoksidi, eliminoi vetyperoksidin ja muuntaa reaktiiviset happimuodot vedeksi ja hapeksi. Tätä antioksidanttia käytetään todella vähän markkinoilla, vaikka se tarjoaa erittäin vahvan antioksidanttisuojan vuorokauden ympäri. EUK 134-tuotetta ei saa käyttää yhdessä vahvojen happotuotteiden kanssa, kuten askorbiinihapon kanssa. Vahvat hapot tuhoavat täysin EUK 134 mangaanin.

Tuotetiedot
Ainesosat

Propanediol, Ethylbisiminomethylguaiacol manganese chloride.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Kanada

Käyttöohjeet

Levitä yksistään tai vesipohjaisen seerumin jälkeen, ennen öljyjä tai täyteläisempiä voiteita. Vaihtoehtoisesti voidaan sekoittaa muihin tuotteisiin, parantaakseen näiden antioksidanttipitoisuutta.
EUK 134 -seerumia ei saa levittää heti vahvojen happotuotteiden jälkeen, esim. askorbiinihapon jälkeen tai tuotteiden jotka sisältävät puhdasta C-vitamiinia. (L-askorbiinihappo tai Etyloitu askorbiinihappo)

Tuotekoodi

0769915195736

Arviot