Sisältöön
Mac Cosmetics

MAC Hyper real fresh canvas cleansing oil puhdistusöljy 200 ml

58,00 €
290,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Poista päivän jäljet iholta tieteeseen perustuvalla ja meikkitaiteilijoiden hyväksymällä kevyellä puhdistusöljyllä, joka poistaa hellävaraisesti mutta tehokkaasti sitkeän meikin, ilmansaasteet ja mikropölyn, pehmentäen samalla ihoa.

Tyynymäinen ja ylellinen koostumus levittyy iholle sujuvasti ja huuhtoutuu helposti pois jättämättä rasvaisia jäämiä. Lopputuloksena on hyvinvoivan näköinen, puhdas hehku, joka ei koskaan tunnu kireältä tai kuivalta. Tehokas mutta hellävarainen puhdistusaine ylläpitää ihon kosteustasapainoa, silottaa ihoa välittömästi ja parantaa ihon rakennetta. Koostumus sisältää harvinaista, vastustuskykyistä japanilaista pioniuutetta sekä tsubaki-, jojoba- ja auringonkukansiemenöljyjä ja E-vitamiinia. Öljypohjainen puhdistusaine hoitaa ihoa ja tekee siitä kimmoisamman. Ja mikä vielä parempaa, se ei aiheuta finnejä tai tuki ihohuokosia ja sopii kaikille ihotyypeille – myös rasvaiselle tai herkälle iholle ja herkille silmille.

-Poistaa kaiken meikin, mukaan lukien pitkäkestoiset, vedenkestävät ja tahraamattomat koostumukset
-Poistaa ilmansaasteet, mikropölyn ja epäpuhtaudet
-Säilyttää ihon kosteustasapainon
-Silottaa ihoa välittömästi ja parantaa ihon rakennetta
-Huuhtoutuu nopeasti jättäen ihon rasvattoman tuntuiseksi
-Sopii herkälle iholle ja herkille silmille
-Valmistelee ihon seuraavia ihonhoitotuotteita varten

Tuotetiedot
Koko

200ML

Ainesosat

Isopropyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Peg-20 Glyceryl Triisostearate, Isohexadecane, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Peg-8 Diisostearate, Coco-Caprylate/Caprate, Triisostearin, Peg-12 Diisostearate, Paeonia Albiflora Flower Extract, Camellia Japonica Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Zea Mays (Corn) Oil, Water\Aqua\Eau, Caprylyl Glycol, Butylene Glycol, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Hexylene Glycol, Dipentaerythrityl Tri-Polyhydroxystearate, Fragrance (Parfum), Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol · Huomaa, että ainesosaluettelot voivat muuttua tai vaihdella aika ajoin. Katso ajankohtaisin ainesosaluettelo mukana tulevasta tuotepakkauksesta.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Korean demokraattinen kansantasavalta

Käyttöohjeet

Käytä kaksi kertaa päivässä aamuin illoin osana Hyper Real™ -ihonhoitorutiiniasi. Annostele kaksi tai kolme pumppausta kämmenelle. Hiero hellävaraisesti kuivalle iholle silmien ollessa kiinni. Käytä meikkitaiteilijan kehittämää Wake-Up-To-Makeup-tekniikkaamme hieromalla koostumusta ihoon kasvojen keskeltä ulospäin sormin painellen ja kasvojen piirteitä myötäillen. Emulgoi lämpimällä vedellä, huuhtele huolellisesti ja taputtele kuivaksi.

Tuotekoodi

0773602682683

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita