Sisältöön
Tefal

Vaatehöyrystin Pure Pop petrooli

59,00 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tefal Pure Pop -vaatehöyrystin voitti Red Dot award 2023 -muotoilupalkinnon!

Nauti sileistä vaatteista joka päivä
Tefal tuo nyt markkinoille pirteän värisen Pure POP Garment Steamerin, jonka avulla voit helposti höyryttää vaatteesi ilman, että sinun tarvitsee ottaa silityslautaa esille. Höyrystimen avulla vaatteiden rypyt ja poimut on helppo silottaa missä tahansa. Tyylikkään ja älykkään muotoilun ansiosta Pure POP on helppo pakata pois ja ottaa taas tarvittaessa käyttöön. Höyrystimen mukana tulee myös kätevä matkasäilytyspussi.

Kaikki, mitä tarvitset hyvin hoidettuihin vaatteisiin joka päivä
Helppokäyttöinen laite, jossa virtaviivainen suutin ja tehokas höyryvirtaus 20 g/min. Silitä vaatteesi ja pidä ne puhtaina nukasta ja hiuksista suuttimen nukanpoistopuolella. Höyrytä samettipäällysteisellä suuttimella vahingoittamatta vaatteitasi. Käännettävä suutin optimoi käytön. Kompakti, matkakokoinen muotoilu.Johdon pituus on 2 metriä.

Käännettävä suutin
Pure POP on kädessä pidettävä vaatehöyrystin, jossa on käännettävä suutin. Näin sinulla ei tarvitse olla erilaisia lisävarusteita erilaisiin tarpeisiisi, vaan kaikki on jo valmiina. Suuttimen toinen puoli on samettipäällysteinen ja tarkoitettu aremmille vaatteille. Toinen puoli on kangaspäällysteinen, ja sen avulla voit höyrytyksen lisäksi poistaa vaatteista nukan ja irtohiukset.

Täydellinen höyrystin kiireisiin hetkiin
Pure POP -höyrystimen suorituskyky on jopa 1 300 W ja höyryvirtaus 20 g/min. Siinä on myös 70 ml:n irrotettava vesisäiliö, ja sen lämpeneminen kestää vain 15 sekuntia – täydellinen laite kiireessä. Höyrystin painaa alle kilon, ja se istuu mukavasti käteen. Pure POP -höyrystimen luonnollisesti puhdistava teho vähentää vaatteista hajuja, raikastaa vaatteita ja tappaa jopa 99,9% niissä olevista viruksista ja bakteereista* (*Virus: ulkoiset testit, 20. syyskuuta, BCoV-1:llä ja Murine Noroviruksella puuvillakankaassa. Bakteerit: Ulkoiset testit Staphylococcus aureuksella ja Klebsiellalla).

Tekniset tiedot:
Teho: 1 300 W
Höyryntuotto: 20 g/min
Käyttövalmis: 15 sekunnissa
Vakiovarusteet: käännettävä suutin, matkasäilytyspussi
Silityspohja: ruostumaton teräs
Irrotettavan vesisäiliön tilavuus: 70 ml
Johdon pituus: 2 m
Mitat (LxKxS): 5,7 x 31,8 x 14,1 cm
Paino: 0,7 kg
Korjattavissa 15 vuoden ajan
Takuu 24 kk

Tuotetiedot
Väri

SININEN

Takuu

kaksi vuotta

Alkuperämaa

Kiina

Valmistaja

OBH Nordica

Tuotekoodi

3121040088494

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita