Sisältöön
OBH Nordica

OBH Nordica X-Nano varsi-imuri

189,00 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

OBH Nordica X-Nano on erittäin pieni, kevyt ja helppokäyttöinen varsi-imuri, jonka avulla voit pitää kotisi puhtaana joka päivä. Sinun ei enää tarvitse käsitellä kömpelöä ja raskasta imuria, vaan voit tehdä pikasiivouksen ennen kuin likaa ja pölyä ehtii kertyä. X-Nano on erittäin kevyt, se painaa vain 1,8 kg. Keveytensä ja kapealinjaisen rakenteen ansiosta imurointi on äärimmäisen vaivatonta ja pääset helposti kaikkialle, jopa erittäin ahtaisiin nurkkiin. Imurin kaikkiin suuntiin kääntyvä moottoroitu harjasuulake on litteä, joten se ulottuu myös matalien huonekalujen, kuten sohvien, pöytien tai vuoteiden alle. Varsi-imurissa on lisäksi kaksi integroitua harjaosaa sekä rikkaimurissa, että varsi-imurissa.

Pitkä akunkesto
Täyteen ladattu ja käyttövalmis imuri on on aina lähellä, kun vahinko tapahtuu tai haluat tehdä pikasiivouksen. X-Nano johdoton, joten sinun ei tarvitse vaihtaa pistorasiaa ja ohjailla johtoa siivouksen lomassa. Imurissa on pitkä, jopa 40 minuutin akunkesto. Akku on irrotettava ja sen latausaika on 3 tuntia.

Kätevä 2-in-1-ominaisuus
X-Nano muuntuu helposti rikkaimuriksi, kun haluat imuroida sohvia, nojatuoleja tai laatikoita. Se on näppärä pölyn ja lian imurointiin hankalista paikoista ja kodin kaikilta pinnoilta. Rikkaimuri on erittäin kevyt ja painaa vain 1 kg. Varsi-imurissa on pölysäiliö, joten sinun ei tarvitse ostaa pölypusseja. Säiliön kapasiteetti on 0,4 litraa, ja voit helposti irrottaa säiliön ja tyhjentää sen roskakoriin. Älykkään pölysäiliön ansiosta et joudu kosketuksiin pölyn kanssa. Huuhtele säiliö pitääksesi sen raikkaana. Pestävä suodatin.

Boost-toiminto
X-Nanossa on boost-toiminto, joka on helppo kytkeä päälle yhdellä napin painalluksella. Toiminto sopii voimakkaan tai karkean lian, kuten soran tai hiekan, imurointiin.

Ominaisuudet:
Ultrakevyt, vain 1,8 kg (1 kg:n käsi-imuri)
Moottoroitu harjasuulake
Kaksi integroitua harjaosaa
Irrotettava akku
Latausaika 3 tuntia
Pölysäiliön kapasiteetti 0,4l
Pestävä suodatin
Erittäin kapea muotoilu, helppo ohjata
Erittäin litteä suutin sopii matalien huonekalujen alle
40 minuutin akunkesto
Boost-toiminto
Suorituskyky: 100 W/20 AW/16,8 V
Melutaso 82 db
Sopii kaikenlaisille lattioille
Takuu 24 kk

Tuotetiedot
Väri

musta/metalli/vihreä

Muut ominaisuudet

imuteho säätyy automaattisesti lattian materiaalin mukaan
älykäs näyttö
2-in-one rikkaimuri ja varsi-imuri
kaksi integroitua harjaosaa
jopa 45 min akun kesto
irrotettava akku
latausaika 4 tuntia
pölysäiliön kapasiteetti 0,45l
2 pestävää suodatinta
suorituskyky: 250W/100AW/18 V
melutaso 83 dB
mukana seinäkiinnike, tekstiili- ja rakosuulake

Takuu

Takuu 2 vuotta/Garanti 2 år

Alkuperämaa

Kiina

Valmistaja

OBH Nordica

Tuotekoodi

3221616087897