Sisältöön
NIVEA

NIVEA SUN 40ml UV Face Triple Protect Fluid SK50+ -aurinkovoide

18,90 €
472,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA SUN UV Face Triple Protect Fluid SK50+ -aurinkovoide tarjoaa päivittäisen suojan 1.UV-säteilyä 2.sinivaloa 3. ilman epäpuhtauksia vastaan! Tuotteen aurinkosuoja suojaa ihoa ulkoapäin UVA/UVB-säteiltä ja sinivalolta, jotka aiheuttavat ihovaurioita ja ihon ennenaikaista vanhenemista. Suojaa ihoa myös sisältäpäin lakritsijuuriuutteen ansiosta. Lakritsijuuriuutteen voimakas luonnollinen antioksidantti aktivoi ihon omaa puolustusmekanismia suojellakseen ihosoluja ja toimii ilmansaasteiden vaikutuksia, kuten hapetusstressiä vastaan. Tämä erittäin kevyt, kosteuttava voide sisältää hyaluronihappoa ja imeytyy välittömästi iholle. Sopii meikin alle, kaikille ihotyypeille ja on hikeä hylkivä. Voide tekee ihosta kauniin hyvinvoivan näköisen ja kosteutetun. NIVEA SUN -tuotteilla voit olla huoletta auringolta suojattuna. Dermatologisesti testattu.

-> Erittäin tehokas aurinkovoide kasvoille suojaa ihoa 1.UV-säteilyltä 2. Sinivalolta 3. Ilman epäpuhtauksilta
-> Erittäin kevyt, hyaluronihappoa sisältävä kosteuttava voide imeytyy välittömästi iholle, sopii hyvin meikin alle
-> Tekee ihosta kauniin, hyvinvoivan näköisen
-> Kätevä 40ml pullo (ravista ennen käyttöä) - helppo ottaa mukaan laukkuun!

Hyväksi iholle, hyväksi ympäristölle!
-> 76% biohajoava koostumus
-> Vesistöjä kunnioittava koostumus ei sisällä Octinoxate-, Oxybenzone-, Octocrylene- tai Homosalate -UV-suodattimia, eikä mikromuovia
-> Pullo ja korkki on valmistettu 50 % kierrätysmuovista, pahvipakkauksen materiaali on huolellisesti valittua ja FSC-hyväksyttyä

Miksi auringolta suojautuminen on niin tärkeää?
Auringolta suojaamisesta ei voi ikinä muistuttaa liikaa. Kukapa ei haluaisi nauttia kesästä, olla auringossa ja saada ihanan päivetyksen iholle, mutta se on hyvä tehdä turvallisesti. Auringolta kannattaa suojautua, sillä ihon palaminen altistaa ihosyöville. Iholle jää muistijälki jokaisesta palamisesta ja se vaurioituu säteilystä pikkuhiljaa vuosien saatossa. UV-säteily myös vanhentaa ja kuivattaa ihoa sekä altistaa maksaläiskille. Riittävällä suojautumisella eli vaatteilla, suojakerrointuotteilla ja aurinkolaseilla pystymme viettämään aikaa auringossa turvallisin mielin.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua,Isopropyl Palmitate,Dicaprylyl Ether,Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate,Alcohol Denat.,C12-15 Alkyl Benzoate,Butyl Methoxydibenzoylmethane,Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine,Titanium Dioxide (nano),Ethylhexyl Triazone,Dibutyl Adipate,Kaolin,Caprylic/Capric Triglyceride,Tapioca Starch,Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid,Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxystearate/Sebacate,Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate,Glycerin,Diethylhexyl Butamido Triazone,Glycyrrhiza Inflata Root Extract,Sodium Hyaluronate,Laminaria Ochroleuca Extract,Tocopherol,Dimethicone,Silica,Sodium Chloride,Sodium Hydroxide,Betaine,Propylene Glycol,Ethylhexylglycerin,Phenoxyethanol,Trisodium EDTA,Parfum.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Puola

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä tuotetta runsaasti iholle ennen aurinkoon menoa ja lisää usein varsinkin uinnin ja pyyhekuivauksen jälkeen säilyttääksesi riittävän suojaustason. Liian vähäinen määrä aurinkovoidetta alentaa suojaustasoa merkittävästi. Vältä altistumista voimakkaalle keskipäivän auringolle ja liiallista oleskelua auringossa, ylialtistuminen auringolle aiheuttaa vakavan terveysriskin. Pidä vauvat ja pikkulapset poissa suorasta auringonpaisteesta. Suojaa iho vaatteilla ja paljaaksi jäävä iho riittävän tehokkaalla aurinkosuojatuotteella. Vältä suoraa kosketusta tekstiilien ja kovien pintojen kanssa estääksesi niiden tahraantumisen. Kierrätä pakkaus muovina.

Skaka väl före användning. Applicera riklig mängd. Rekommenderad mängd för vuxna är 3ml/ansiktesapplicering. Låt solkrämen torka helt på huden innan kontakt med textilier. Återapplicera varannan timme samt efter bad/svett/handdukstorkning. Vistas inte för länge i solen, även om du applicerat solkräm. Återvinn förpackningen som plast.

Tuotekoodi

4005900998354

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita