Sisältöön
WMF

WMF Kineo 30-osainen aterinsetti kiillotettua ruostumatonta terästä

399,00 €

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

WMF tarjoaa arkeen ja juhlaan korkealaatuisia, toimivia ja kauniita tuotteita, jotka täyttävät korkeimmatkin design-vaatimukset! 30-osainen WMF Kineo on laadukas aterinsetti sekä ihana lahjaidea. Pakkaus sisältää aterimet 6 ruokailijalle: 6 x ruokalusikka, 6 x ruokahaarukka, 6 x ruokaveitsi, 6 x kahvilusikka, 6 x kakkuhaarukka. Aterimissa on hyödynnetty WMF:n innovatiivista ja patentoitua Cromargan Protect® -tekniikkaa, mikä tekee niistä erittäin kestäviä naarmuuntumista ja kulumista vastaan. Kineo-aterimissa on tyylikäs muotoilu, joka kerää heti katseita. Sarjan aterimet ovat perinteisiä aterimia pidempiä, ja upean muotoilunsa ansiosta ne sopivat hyvin käteen. Kiiltävän WMF Kineo -sarjan veitset on valmistettu yhdestä kappaleesta ja taotusta, etenkin teriin soveltuvasta teräksestä, mikä takaa sen, että ne pysyvät terävinä. WMF Kineo kestää arkea ja sopii juhlaan!

Kun tuotteen valmistusmateriaalin pitää olla korkealaatuista, kestävää ja kiiltonsa vuodesta toiseen säilyttävää, on luonnollinen valinta WMF:n ruostumaton Cromargan Protect® 18/10 -teräs. Cromargan Protect® on rekisteröity tavaramerkki, joka varmistaa sen, että WMF:n Cromargan Protect® -teräs eroaa muusta ruostumattomasta teräksestä. Sen valmistusprosessit ovat tehokkaat ja korkealaatuiset. Cromargan Protect® -teräksen laatua valvotaan tarkasti ja säännöllisesti, jolloin siitä valmistetut tuotteet täyttävät jatkuvasti niille asetetut vaatimukset. Tutkimukset ovat osoittaneet, että Cromargan Protect® on 150 kertaa kestävämpää kuin tavallinen ruostumaton teräs, täysin ruosteenkestävää eikä kerää lainkaan makuja. Se kestää myös ruoan happoja ja on luonnollisesti konepestävää. Cromargan Protect® -teräs valmistetaan Saksassa.

Tuotetiedot
Väri

Steel

Muut ominaisuudet

30-osainen aterinsetti
6 haarukkaa, 6 veistä, 6 ruokalusikkaa, 6 pikkulusikkaa, 6 jälkiruokahaarukkaa
konepesun kestävä
veitsissä taotut terät,ruostumatonta Cromargan Protect®-terästä
tyylikäs ajaton muotoilu

Takuu

TAKUU 2 VUOTTA / GARANTI 2 ÅR

Alkuperämaa

Kiina

Valmistaja

WMF Group GmbH

Pesu- ja hoito-ohjeet

Ennen ensimmäistä käyttökertaa:
Poista kaikki pakkausmateriaalit, etiketit, tarrat ja merkit.
Pese ruoanvalmistusväline lämpimällä saippuavedellä, ja huuhtele ja kuivaa se huolellisesti pehmeällä liinalla tai talouspaperilla. Konepesun kestävät.

Materiaali

ruostumaton teräs

Mallinumero

3201017822

Tuotekoodi

4000530713285

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan