Sisältöön
IT Cosmetics

IT Cosmetics Confidence in Your Beauty Sleep and Glow Seerumi 30 ml

60,00 €
2 000,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Saat unelmiesi ihon Confidence in Your Beauty Sleep Serum -yöseerumilla. Se on anti-age-seerumi, joka taistelee ihon epätasaisuuksia vastaan ja tekee ihostasi kirkkaamman ja hehkuvamman näköisen.

Tutustu IT Skincare with Confidence in Your Beauty Sleep Serum -yöseerumiin, joka on IT Cosmeticsin kiinteyttävä ja kirkastava seerumi. Antioksidanttiseerumi vaikuttaa iholla yön aikana, kun ihon korjaantumis- ja imeytymiskyky ovat tehokkaimmillaan.

Seerumi:
- 24 tunnin kosteutus - Vahvistaa ihon suojamuuria
- Auttaa taistelemaan ihon ikääntymisen merkkejä vastaan.
- Antaa näkyvää hehkua yön aikana ja vähentää hienoja juonteita ja ryppyjä.
- Auttaa tekemään ihostasi nuorekkaamman-, hehkuvamman-, sileämmän - ja täyteläisemmän näköisen jo neljässä viikossa*.

Patentoitu, kolminkertainen antioksidanttiyhdistelmä sisältää 12 % C-vitamiinia, 1,5 % ferulahappoa ja 0,5 % polydatiinia. Erittäin tiivistetty koostumus tehostaa ihon luontaista korjaantumisprosessia nukkuessasi.

Kehitetty yhteistyössä ihotautilääkärien ja plastiikkakirurgien kanssa. Koostumus on kehitetty erityisesti heleyttämään ihoa yön aikana ja taistelemaan ihon ikääntymisen merkkejä vastaan.

*Perustuu kliiniseen arviointiin, johon osallistui 81 naista neljän viikon aikana ja 8 viikkoa kestävässä kliinisessä tutkimuksessa. Tripla-antioksidanttikonsentraatti, jossa on patentoitu yhdistelmä: - 12 % C-vitamiinia - 1,5 % ferulahappoa - 0,5% polydatiinia

Tuotetiedot
Ainesosat

2046018 2: PROPYLENE GLYCOL • GLYCERIN • DIPROPYLENE GLYCOL • ASCORBIC ACID • FERULIC ACID • POLYGONUM CUSPIDATUM ROOT EXTRACT • AQUA / WATER / EAU (F.I.L. N70025628/1).|Ainesosalista saattaa olla muuttunut. Tarkista aina ainesosalista ostamastasi pakkauksesta.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Valmistaja

L'Oréal

Tuotekoodi

3605972788436

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita