Sisältöön
BYBI

BYBI Soft Skin Kit

42,90 €
476,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

The Soft Skin Kit on tarkoin valittu kokoelma superpehmentäviä, minikokoisia BYBI-tuotteita. Täydellinen matkalle, lahjaksi tai BYBI-tutustumissettinä.

Tämä setti sisältää:
- Milk Melt: Hellävarainen puhdistusaine, jossa on rauhoittavaa kauramaitoa, joka sulattaa tehokkaasti pois lian ja meikin. Tekee ihosta kirkkaan, ravitsevan ja sileän. Probioottinen kookosjogurtti tasapainottaa ihoa ja auttaa rauhoittamaan punoitusta, kun taas suojaava E-vitamiini edistää ihon terveyttä ja heleyttä. Ihosta tulee perusteellisesti puhdistettu, kimmoisa ja ravittu.

- Mega Mist: Sisältää hyaluronihappoa, joka sitoo kosteutta ihoon jättäen sen kiinteäksi, kosteutetuksi ja raikkaaksi. Aloe vera auttaa rauhoittamaan ihoa, ja kukkaisvedet virkistävät ihoa hellävaraisesti. Tuloksena on tasapainoinen, kosteutettu iho, joka on valmisteltu muuta ihonhoitorutiinia varten.

- Night Nutrition: Night Nutrition ruokkii ihoa yön yli sekoituksella tehokkaita antioksidantteja, välttämättömiä rasvahappoja, vitamiineja ja keramideja, kuten superfood-proteiineja ja hoitavaa kauraöljyä. Se kosteuttaa, ravitsee ja korjaa ihoa syvältä. Herätessäsi ihosi on tyynynpehmeä, terve ja heleä.

Tuotetiedot
Tuotekoodi

5060531311520

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita