Sisältöön
Dick Johnson

Dick Johnson Core Shaving Bar parranajosaippua 60g

13,90 €
231,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Perinteisin menetelmin Suomessa käsityönä valmistettu parranajosaippua, joka tarjoaa miellyttävän ja tarkan parranajokokemuksen. Saippuasta saat helposti runsaan kermaisen vaahdon partasudin avulla, vain muutamalla pyöräytyksellä. Tuote sisältää kosteuttavaa sheavoita sekä kookosöljyä, joiden ansiosta iho ei kuivu tai kiristä parranajon jälkeen. Kevyt ja raikas sitruksen tuoksu.

Parranajosaippuan kanssa suositellaan käytettäväksi parranajosutia. Saippuan levittäminen onnistuu myös käsin, mutta tällöin saippua ei vaahdotu kuohkeaksi.

CORE on Dick Johnsonin lanseeraama tuotesarja, joka nimensä mukaisesti keskittyy olennaiseen, ongelman ytimeen. CORE-tuotesarjan tuotteet ovat suoraviivaisia ja Dick Johnson -tyylille uskollisena syntisen hyviä! CORE tuotesarja sisältää laadukkaat parranajo-, ihonhoito- sekä pesutuotteet päivittäiseen käyttöön.

Tuotetiedot
Ainesosat

Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Ricinus Communis Seed Oil, Butyrospermum  Parkii Butter, Parfum, Cocos Nucifera Oil, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Kaolin, Rosmarinus Offcinalis Leaf Extract.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Tuotekoodi

6430076878069

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita