Sisältöön
Harmonia

Nordaid sinkkiasetaattisuihke 30 ml

19,90 €15,90 €
663,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Nujerra nopeasti kylmän kauden terveyshaasteet sinkkiasetaattisuihkeen avulla!

Nordaid Nordaid Sinkkiasetaatti-pantoteenihapposuihke on suoraan suun limakalvoilta imeytyvä ravintolisä vastustuskyvyn vahvistamiseen ja kylmän kauden terveyshaasteiden nujertamiseen. Suihkeen tärkein raaka-aine on sinkkiasetaatti Zn(O2CCH3)2. Asetaatti-muodossa sinkki vapautuu ja liukenee elimistön käyttöön helposti ja tehokkaasti.

Tämän Nordaid-suihkeen sisältämä sinkki edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, normaalia happoemäsaineenvaihduntaa ja normaalia hiilihydraattiaineenvaihduntaa. Lisäksi sinkki edistää normaalia kognitiivista toimintaa sekä luuston, hiusten, kynsien ja ihon pysymistä normaalina. Sinkki edistää myös näön ja veren testosteronitasojen pysymistä normaaleina. Suihkeen sisältämä pantoteenihappo eli B5-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Pantoteenihappo edistää myös normaalia henkistä suorituskykyä ja normaalia energia-aineenvaihduntaa. Lisäksi pantoteenihappo edistää steroidihormonien, D-vitamiinin ja joidenkin hermovälittäjäaineiden normaalia synteesiä ja aineenvaihduntaa.

Nordaid-sarjan suusuihkeet eivät kuormita vatsaa tai ruoansulatuskanavaa, koska imeytyminen tapahtuu suoraan suun limakalvoilta. Ravintolisän saa siis imeytettyä elimistöönsä, vaikka suolisto olisikin huonossa kunnossa tai imeytymisteho muuten heikentynyt (vanhukset, stressaantuneet, suolisto-ongelmaiset).

Erinomaisesti imeytyvä ja helppokäyttöinen suusuihke, jossa on miellyttävä mintun maku.
Vegaaninen valinta. Suihke on makeutettu steviasta saatavilla stevioglykosideilla.
200 suihkausta/ pakkaus.

Suositeltava vuorokausiannos sisältää: Sinkkiä 25 mg (250 %*), pantoteenihappoa eli B5-vitamiinia 10 mg (167 %*). *päivittäisen saannin vertailuarvosta.

Tuotetiedot
Ainesosat

Makeutusaine (steviasta saatavat stevioliglykosidit), vesi, sinkki (sinkkiasetaatti), pantoteenihappo (kalsium-D-pantotenaatti), luontainen mentoliaromi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), luontainen viherminttuaromi (Mentha spicata).

.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Ravintoarvoilmoitus/Näringsdeklaration100 g:sta /från g
Energia/Energi572.3 kJ / 137.4 kcal
Hiilihydraattia/Kolhydrat54.5 g
Suola/Salt0.4 g
Alkuperämaa

Viro

Käyttöohjeet

Suositeltava vuorokausiannos: Aikuisille 5 suihkausta 2 kertaa päivässä (yhteensä 10 suihkausta). Suihkauta suuhun.
Ravista ennen käyttöä. Sulje korkki käytön jälkeen. Säilytä ja käytä pulloa pystyasennossa. Kun tuote otetaan ensimmäistä kertaa käyttöön, painetaan pumppua voimakkaasti 3–4 kertaa.
Jos tuote on pitkään käyttämättä, suutin voi tukkeutua. Huuhtele tällöin suutinta lämpimällä vedellä poistaaksesi tukkeuman.
HUOM! Älä avaa pulloa, kyseessä on ilmaton tuote (airless-pakkauksen ansiosta ravintolisän säilyvyys on tavallista parempi).

Ravintolisä. Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Säilytys

Säilytys huoneenlämmössä valolta suojattuna. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tuotekoodi

4744272010201

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan