Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Solgar

Solgar Kversetiini Complex ravintolisä 50 kaps.

31,45 €
0,63 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Solgar® Kversetiini Complex on monipuolinen immuunipuolustusta tukeva yhdistelmä bioflavonoidi kversetiiniä, vatsaystävällistä Ester C® -vitamiinia, bromelaiinia, acerolaa, ruusunmarjaa, sitrusbioflavonoideja ja rutiinia.

Kversetiini on bioflavonoidi, joka toimii synergisesti C-vitamiinin kanssa. Bioflavonoideja esiintyy luonnossa hedelmissä, vihanneksissa ja yrtteissä, ja ne ovat voimakkaita fytokemikaaleja. Ne auttavat maksimoimaan C-vitamiinin toimintaa kehossa. C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, joka tukee immuunipuolustusta ja energia-aineenvaihduntaa sekä kollageenin rakentumista. Bromelaiini on ruuansulatusentsyymi, jota löytyy luontaisesti mm. ananaksesta.

Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

2 kapselia sisältää:
C-vitamiini (Ester-C®, kalsiumaskorbaatti) 500 mg, 625*
Kversetiini 500 mg
Bromelaiini (100 GDU) 50 mg
Acerolauute (4:1) 50 mg
Ruusunmarjajauhe 50 mg
Rutiini 10 mg
Sitrusbioflavonoidi sekoitus 50 mg

* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Tuotetiedot
Ainesosat

C-vitamiini (Ester-C®, kalsiumaskorbaatti), Kversetiini, Bromelaiini (100 GDU), Acerolauute, Ruusunmarjajauhe, Rutiini, Sitrusbioflavonoidi sekoitus, Kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi, kasvissteariinihappo), täyteaineet (maltodekstriini, mikrokiteinen selluloosa).

C-vitamin (kalciumaskorbat, [Ester-C®]), Quercetin, Bromelain, Acerolaextrakt, Nyponpulver, Rutin,Citrusbioflavonoidblandning, Kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid, vegetabilisk stearinsyra), fyllnadsmedel (maltodextrin, mikrokristallinsk cellulosa).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Alkuperämaa

Yhdysvallat

Käyttöohjeet

2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä.
Ei suositella raskaana oleville tai imettäville. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

2 kapslar dagligen med måltid.
Rekommenderas inte för gravida eller ammande. Doseringsanvisningen bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till mångsidig kost och sunda levnadsvanor.

Säilytys

Säilytetään huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa.

Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn.

Tuotekoodi

0033984023185

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita