Sisältöön
ANASTASIA BEVERLY HILLS

Anastasia Beverly Hills Eye Primer luomivärinpohjustaja 7 ml

18,50 €
2 642,86 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Anastasia Beverly Hills Eye Primer on vedenkestävä vaaleasävyinen silmämeikin pohjustusvoide. Se luo täydellisen pohjan niin mattapintaisille kuin kimaltavillekin luomiväreille ja pigmenteille.

Syitä ihastua:
Tuote on vedenkestävä ja kestää koko päivän. Voidemainen koostumus levittyy hyvin ja luo täydellisen pohjan luomivärille. Helpottaa mattapintaisten, metallisten ja kimaltavien luomivärien sekä pigmenttien tasaista levittämistä. Vaaleasävyinen pohjustusvoide saa luomivärit ja pigmentit kestämään entistä paremmin. Vähentää näkyviä juonteita. Kätevästä tuubista on helppo annostella juuri sopiva määrä tuotetta. Ei sisällä parabeeneja, gluteenia, öljyä tai alkoholia.

Kliinisesti ja dermatologisesti testattu, silmälääkärien testaama. Ei tuki huokosia. Cruelty-free ja vegaaninen.

Sopii täydellisesti yhteen seuraavien tuotteiden kanssa:
Eye Shadow Singles
Alyssa Edwards Palette
Darkside Waterproof Gel Liner
Waterproof Crème Color
Modern Renaissance Eye Shadow Palette

Tuotetiedot
Väri

Eye Primer

Koko

7 ml

Alkuperämaa

Italia

Valmistaja

Anastasia Beverly Hills

Käyttöohjeet

Ota pieni määrä tuotetta ja levitä se tasaisesti koko silmäluomelle ennen luomivärin käyttöä. Käytä levittämiseen sormenpäätä tai pientä meikkisivellintä.

Asiantuntijan vinkit: Käytä silmämeikin pohjustusvoidetta koko silmän alueella (yläluomella, alaluomella, kulmaluulla ja sisänurkassa) korostamaan luomivärin ja rajauskynän pigmenttejä. Silmämeikin pohjustusvoiteen käyttäminen sellaisenaan antaa luonnollisen lopputuloksen. Voit luoda oman voidemaisen luomivärin sekoittamalla pohjustusvoiteeseen suosikkiluomiväriäsi tai -pigmenttiäsi.

Tuotekoodi

0689304110020