Sisältöön
ANASTASIA BEVERLY HILLS

Anastasia Beverly Hills Lash Brag Volumizing Mascara 10 ml

29,50 €
2 950,00 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Anastasia Beverly Hills Lash Brag Volumizing Mascara antaa ripsille kadehdittavan upeaa tuuheutta ja täyteläisyyttä. Volyymiripsiväri luo dramaattiset, täyteläiset ripset ja antaa niille intensiivisen, syvänmustan värin. Harjan ainutlaatuinen muotoilu auttaa saavuttamaan jokaisen ripsen. Koostumus levittyy kevyesti, eikä tunnu raskaalta. Levitä yksi kerros, niin saat juuri sopivasti tuotetta täyteläisiin, tarkkoihin ripsiin, jotka pysyvät kauniina koko päivän. Kaksi kerrosta ripsiväriä antaa pituutta ja täyteläisyyttä. Kolme kerrosta luo äärimmäistä volyymiä.

Syitä ihastua:
- Saat dramaattista tuuheutta, täyteläisyyttä ja paksuutta
- Erittäin runsaspigmenttinen syvänmusta väri
- Vettä hylkivä koostumus levittyy kevyesti, tuntuu miellyttävältä ja kestää koko päivän
- Harjan ainutlaatuinen muotoilu annostelee juuri sopivan määrän tuotetta jokaiseen ripseen. Tuuheus ja pituus lisääntyvät kerros kerrokselta. Täyteläinen, vettä hylkivä ripsivärikoostumus on suunniteltu ehkäisemään paakkuja. Se ei kuivata ripsiä, haalistu tai tahraa.

Ei sisällä parabeeneja, gluteenia tai ftalaatteja. Silmälääkärin arvioima, dermatologisesti ja kliinisesti testattu. Cruelty-free.

Sopii erinomaisesti yhteen seuraavien tuotteiden kanssa: Liquid Liner, Darkside Waterproof Gel Liner, Waterproof Creme Color, Mini Lash Brag Volumizing Mascara.

Tuotetiedot
Väri

BLACK

Koko

10 ml

Alkuperämaa

Italia

Valmistaja

Anastasia Beverly Hills

Käyttöohjeet

Saat parhaan lopputuloksen, kun aloitat käsittelemällä ripset tyvestä kärkeen. Saat erityistä tuuheutta, kun levität ripsiväriä sekä ripsien alle että päälle. Levitä halutessasi lisää kerroksia.

Asiantuntijan vinkit: Erityisen näyttävä lopputulos syntyy, kun käytät ripsien pohjustustuotetta ennen Lash Brag Volumizing Mascara -ripsiväriä.
Ripsivärin poistaminen onnistuu parhaiten öljypohjaisella meikinpoistoaineella tai misellivedellä.

Tuotekoodi

0689304140812

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan