Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Bioeffect

Bioeffect EGF Power Serum tehoseerumi 15ML

194,00 €
12 933,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

EGF Power Serum on uusi tehoseerumi ikääntymisen merkkeihin. Se vahvistaa ihon suojakerrosta, häivyttää tuloksellisesti ryppyjä ja pigmenttimuutoksia, sekä kosteuttaa ihoa. Tehokkaassa EGF Power Serum anti-agingseerumissa on vain 12 ainesosaa, joita ovat mm. kasviperäiset ohran EGF ja KGF sekä NAG. Luonnollisestikin ihossa olevat kasvutekijät, EGF, KGF ja aminosokeriyhdiste NAG, parantavat ihon hyvinvointia ja lisäävät elinvoimaisuutta. Seerumi on hajusteeton, alkoholiton ja öljytön.

Tuotetiedot
Ainesosat

GLYCERIN, WATER (AQUA), SODIUM CITRATE, ACETYL GLUCOSAMINE (NAG), ISOPENTYLDIOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYALURONATE, CITRIC ACID, BARLEY (HORDEUM VULGARE) SEED EXTRACT, EGF (BARLEY SH-OLIGOPEPTIDE-1), KGF (BARLEY SH-POLYPEPTIDE-3)

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Islanti

Valmistaja

Oy Transmeri AB

Käyttöohjeet

Levitä 2–4 tippaa pyörivin ja ylöspäin suuntautuvin liikkein kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Anna imeytyä ennen aurinkovoiteen tai meikin levitystä. Voidaan käyttää aamuin ja illoin sellaisenaan tai toisen BIOEFFECT-tuotteen kanssa maksimoimaan vaikutusta.

Applicera 2-4 droppar i en cirkulär uppåtgående rörelse på ansikte, hals och dekolletage. Låt den absorberas innan du applicerar solskydd eller smink. Kan användas morgon och kväll på egen hand eller tillsammans med en annan BIOEFFECT-produkt för att maximera effekten.

Tuotekoodi

5694230403318

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita