Sisältöön

Anno Pilleriini-villamatto 100x150cm, l.valk./laventeli

99,95 €

Myymäläsaatavuus

Tuotekuvaus

Pilleriini Mini -matto on käsinkudottu, ovaali villamatto, joka on kauttaaltaan villalangalla siistiksi päärmätty. Matto on täysin kaksipuoleinen, joka pidentää maton käyttöikää. Anno-matot kudotaan Intiassa perheomisteisilla tuottajilla, jotka ovat joko SA8000- tai Sedex-sertifioituja. Olemme suunnitelleet ja kehittäneet luonnonkuitumattoja tiiviissä yhteistyössä tuottajiemme kanssa jo vuodesta 2007. Kaikki mattomme valmistetaan pääosin luonnonmateriaaleista tai huolellisesti valituista GRS-sertifioiduista kierrätyskuiduista. Kaikki Anno-matot valmistetaan käsin ja tämä tekee jokaisesta matosta yksilöllisen. Huomioithan, että käsin valmistetuissa matoissa mitta saattaa hieman vaihdella.

Materiaali
Villa on antistaattinen ja luonnostaan likaa hylkivä materiaali, joka sopii erinomaisesti käytettäväksi juuri matoissa. Villamatto ei myöskään kerää kosteutta, joten se tuntuu lämpimän miellyttävältä myös viileämmissä tiloissa. Villalla, kuten kaikilla luonnonkuiduilla, on oma ominaistuoksunsa, joka haihtuu nopeasti käytön myötä.

Käyttö ja hoito-ohje
Villamatto on helppohoitoinen ja useimmiten hoidoksi riittääkin pelkkä tuuletus ja imurointi. Villakuidun luontainen rasva hylkii kosteutta, jolloin myös tuoreet tahrat saa kevyesti pyyhkäistyä kostealla rätillä maton pinnalta. Huomioithan, että kaikista luonnonmateriaaleista valmistetuista matoista irtoaa aluksi nukkaa, mutta nukkaaminen vähenee ajan ja käytön myötä. Suosittelemme liukuesteen käyttöä maton alla. Mattojen puhdistuksessa emme suosittele käytettävän imurisuulakkeita, jossa on pyörivä harjaspää emmekä robotti-imureita. Nämä saattavat vahingoittaa maton pintaa.

Väri

l.valk./laventeli

Koko

100x150cm

Pesu- ja hoito-ohjeet

Kemiallinen pesu kielletty. Valkaisu kielletty. Tasopesu pesulassa 20 °C. Ei liotusta. Tasokuivaus.

Materiaali

kude 100% villaa, loimi 100% puuvillaa

Tuotekoodi

6438427012124