Sisältöön
NIVEA

NIVEA 15ml Q10 Power Anti-Wrinkle Expert Wrinkle Filler Serum -kasvoseerumi

19,90 €15,90 €
1 326,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Hyvästit rypyille 5 minuutissa! NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Expert Wrinkle Filler Serum -kasvoseerumi on täsmäseerumi, joka täyttää ryppyjä välittömästi sekä samalla pitkäaikaisesti hoitaen syvältä. Vaikuttaa jo 5 minuutissa!* Toimii niin ihon pinnalla kuin pintaa syvemmälläkin! Edistyksellisen täsmähoitoseerumin patentoitu innovatiivinen koostumus sisältää tehokkaan yhdistelmän, jossa on puhdasta koentsyymiä Q10 & Bioxifill peptidejä. Bioxifill- peptidien ansiosta täsmäseerumin pääsee ihoon 10 kerrosta syvälle stimuloidakseen kollageenin tuotantoa ja torjuakseen itsepäisiä ryppyjä sisältä ulospäin. Jo 2 viikon käytön jälkeen rypyt otsassa, silmien ja huulten alueella sekä nasolabiaaliset taitokset täyttyvät näkyvästi!* Iho tuntuu välittömästi sileämmältä ja kiinteämmältä. Dermatologisesti testattu. *In vitro.

1. Usein seerumit levitetään kosteusvoiteen alle, mutta NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Expert Wrinkle Filler Serum -täsmäseerumi levitetään päivä- tai yövoiteen päälle täyttämään ryppyjä ja juonteita ja annetaan imeytyä
2. Laita seerumia kevyesti ihoon sormenpäillä silotusta tarvitseville aluille kuten otsa, silmien- ja huulten ympärysalueet sekä nasolabiaalialue, (nenänpielistä suunpieliin ulottuvaa "poimu" joka korostuu kun hymyilee)
3. Haluatko parhaan mahdollisen lopputuloksen? Sen ehdottomasti saat, kun käytät täsmäseerumin lisäksi laitat aamulla Q10 Power Anti-Wrinkle Firming Day Cream -päivävoiteen ja yöksi Power Anti-Wrinkle Replenishing Night Cream -yövoiteen koko kasvoille tehostaaksesi ryppyjä silottavaa ja ennalta ehkäisevää vaikutusta!

NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Expert Wrinkle Filler Serum -kasvoseerumin patentoitu ihoa silottava ja syväkosteuttava koostumus sisältää Q10:ä, joka on 100% identtinen ihon oman Q10:n kanssa. Luonnollisella fermentointiprosessilla saatu puhdas ja korkealaatuinen Q10 toimii täydellisessä harmoniassa ihosi kanssa. Q10 toimii ihon luonnollisena puolustuksena ihon ennenaikaista vanhenemista vastaan sekä suojaavana antioksidanttina. Ihosi on elinvoimaisempi, suojattu ja raikas!

Mutta mikä on koentsyymi Q10:n rooli ja miksi se on niin tehokasta ihonhoidossa?
Koentsyymi Q10 (kutsutaan myös ubikinoniksi) on vitamiinin kaltainen aine. Sitä esiintyy luonnostaan jokaisessa elimistön solussa ja sillä on tärkeä merkitys niissä. Se on välttämätöntä energiantuotannon kannalta, jotta ihon perustoiminnot, kuten uudistuminen ja korjaantuminen, olisivat mahdollisia. Koska ihomme on kehon uloin kerros, se altistuu jatkuvasti erilaisille ulkoisille tekijöille, kuten auringon UV-säteiden aiheuttamalle oksidatiiviselle stressille. Lisäksi sisäiset prosessit voivat vapauttaa vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat lisää vahinkoa soluillemme ja nopeuttavat ikääntymisen merkkien ilmaantumista. Q10 täyttää kaksi erittäin tärkeää tehtävää samanaikaisesti: antaa energiaa ja antioksidanttina suojaa soluja.

Q10:n kuusi huikeaa ihohyötyä:
1. Antaa iholle sen luonnolliseen korjaantumiseen ja uudistumiseen tarvittavaa energiaa
2. Energisempi iho tarkoittaa säteilevämpää hipiää
3. Auttaa vähentämään auringon aiheuttamia vaurioita
4. Tukee kollageenin tuotantoa
5. Auttaa vähentämään juonteiden ja ryppyjen ilmestymistä
6. Edistää tasaista ihonsävyä

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Dimethicone, Glycerin, Dimethicone Crosspolymer,|Methylpropanediol, Alcohol Denat.,Coco-Caprylate/Caprate, Octyldodecanol, Dicaprylyl Ether, Silica, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Tapioca Starch, Ubiquinone, Pimpinella Anisum Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Panthenol, Pantolactone, Tocopherol, Sodium Cetearyl Sul fate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Citric Acid, Trisodium EDTA, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, CI 77891, CI 77491, CI 15985, Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Italia

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Täytä rypyt ja juonteet silmien ja huulten ympärillä ja otsassa, sekä nasolabiaalijuonteet applikaattorin avulla. Levitä seerumi päivä- tai yövoiteen päälle. Voidaan käyttää myös koko kasvoille.

Applicera med lättanvänd applikator och fördela serumet jämnt med fingertopparna. Fyll i rynkor och linjer runt ögon, panna och nasolabialveck. Undvik direkt kontakt med ögonen. Använd dagligen med vår Q10 Power Firming dagkräm, applicera serumet på cremen.

Tuotekoodi

4005900972248