Sisältöön
NIVEA

NIVEA 40ml Derma Skin Clear Chemical Exfoliator -kemiallinen kuorintavoide

9,90 €
247,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Derma Skin Clear Chemical Exfoliator - kemiallinen yökuorintavoide kasvoille, sisältää korkean pitoisuuden (8%) AHA/BHA-happoja (glykoli- ja salisyylihappo) ja niasiiniamidia. Derma Skin Clear -sarjan tuotteet ovat epäpuhtaan ihon pelastus! Puhdistaa tehokkaasti epäpuhdasta ihoa ja tekee ihosta näkyvästi puhtaamman ja kirkkaamman. Tukee ihon luonnollista uusiutumisprosessia ja parantaa ihon rakennetta näkyvin tuloksin jo 7 päivässä! Antibakteerinen koostumus vähentää epäpuhtauksia ja ehkäisee niiden syntymistä. Levitä iltaisin kemiallista yökuorintavoidetta hyvin puhdistetuille kasvoille hoitorutiinisi päätteeksi. Kuorintavoidetta ei tule huuhdella pois iholta, vaan kasvot puhdistetaan vasta aamulla. Vegaaninen koostumus. Sopii jokapäiväiseen käyttöön, mutta vain iltaisin. Ihon herkkyys auringolle voi lisääntyä kuorinnan jälkeen, käytä aurinkosuojaa päivisin ja rajoita auringossaoleskelua.

Parhaimman lopputuloksen saat, kun käytät samanaikaisesti tuotteita, joiden ainesosat tukevat ja voimistavat toistensa vaikutuksia. Jokapäiväinen ihonhoito on hyvä aloittaa aamuin illoin puhdistamalla iho epäpuhtaalle iholle sopivalla Derma Skin Clear Anti-Blemish Wash Gel -kasvojenpuhdistusgeelillä ja viimeistele iho Derma Skin Clear Toner -kasvovedellä. Yöksi vaikuttamaan Derma Skin Clear Chemical Exfoliator - kemiallinen yökuorintavoide, joka huuhdotaan vasta aamulla pois. Käytä Derma Skin Clear -tuotesarjan toista kuorintaa Anti-Blemish Scrub -kuorintavoidetta noin 2-3 kertaa viikossa vaihtoehtona yökuorintavoiteelle. Valitse hoitavaksi voiteeksi omiin ihotarpeisiisi sopiva NIVEA-kosteusvoide.

Mitä eroa on AHA -hapoilla ja BHA-hapoilla ja miten ne toimivat?
AHA tarkoittaa alfahydroksihappoja. Näitä luonnollisia aineita on muun muassa hedelmissä, minkä vuoksi niitä kutsutaan myös hedelmähapoiksi. Tärkeimmät AHA:t ihonhoidossa ovat glykolihappo, mantelihappo ja maitohappo. Ne toimivat pääasiassa ihon pinnalla tukien solujen uusiutumista ja irrottaen kuolleita ihosoluja. Glykolihappo auttaa rasvoittuvaan, epäpuhtaaseen ihoon, sillä se kuorii ihoa. BHA (beetahydroksihappo) on salisyylihappo. Rasvaliukoinen aine imeytyy syvemmälle ihokerroksiin kuin AHA:t. Se tunkeutuu ihohuokosiin, puhdistaa talirauhaskanavat sisältäpäin ja vapauttaa ne näin ylimääräisestä talista. Samalla sillä on anti-inflammatorinen vaikutus, joka vähentää punoitusta.
AHA-yhdisteet ovat vähemmän tehokkaita kuorinnassa, mutta siksi hellävaraisempia ja tämän vuoksi käytämme niitä enemmän. Lisäksi niillä on yleensä myös kosteuttava vaikutus. BHA on erittäin tehokas kuorinta-aine, joten emme tarvitse sitä paljon. Myös salisyylihapolla on antibakteerinen vaikutus.

Mikä aiheuttaa epäpuhtauksia?
On useita syitä miksi iho on taipuvainen epäpuhtauksiin. Epäpuhtauksiin taipuvaisuus johtuu usein hormonaalisista muutoksista, joita tapahtuu murrosiässä ja totta kai muulloinkin, kun hormonaalisia muutoksia esiintyy, esimerkiksi naisilla ennen kuukautisia tai raskauden aikana. Mutta sen voivat aiheuttaa myös muut tekijät, kuten stressi, väsymys, ruokavalio, UV-säteily ja ilmansaasteet.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua,Glycolic Acid,Dimethicone,Glycerin,Tapioca Starch,Cetearyl Alcohol,Glyceryl Stearate,Sodium Hydroxide,Gluconolactone,PEG-40 Stearate,PEG-150 Distearate,Salicylic Acid,Niacinamide,Panthenol,Glycyrrhiza Inflata Root Extract,Pantolactone,Xanthan Gum,Trisodium EDTA,Citric Acid,Phenoxyethanol,Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Puola

Käyttöohjeet

Käytä vain iltaisin hyvin puhdistetuille kasvoille. Tuotetta ei tule huuhdella pois, aamulla iho tulee kuitenkin puhdistaa. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Pientä kirvelyä voi esiintyä. Älä käytä ärtyneelle iholle. Ihon herkkyys auringolle voi lisääntyä kuorinnan käytön yhteydessä - käytä aurinkosuojaa päivisin. Käytä 3-4 iltana viikossa. Kierrätä pakkaus muovina.

Applicera en gång om dagen / alt 3-4 gånger i veckan beroende på din huds tolerans. Applicera på väl rengjort ansikte, undvik kontakt med ögonen. En lätt stickande känsla kan uppstå. Applicera inte på irriterad hud. Behöver inte sköljas av. Återvinn som plastförpackning.

Tuotekoodi

4005900981714

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita