Sisältöön
Skandinavisk

Skandinavisk Jul tuoksukynttilä puukannella 90g

32,00 €
355,56 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tuoksunuotit: Uunituoretta piparkakkua ja talvista neilikkaa, appelsiinia ja lämmintä glögiä.

Tuoksuvahaseos joka on valmistettu parfyymistä sekä ruotsalaisesta rypsistä. Tuoksuseos tulee värjätyssä lasissa, jossa on kynttilänsydän puhtaasta puuvillasta. Lasin päällä on kaiverrettu pyökkikansi Euroopan FSC-sertifioiduista metsistä. Paloaika jopa 20 tuntia. Pakkaukset ovat peräisin ruotsalaisesta kestävästi hoidetuista metsistä ja värjätty luonnollisilla väriaineilla.

Tuotetiedot
Väri

tummanpunainen

Koko

90G

Alkuperämaa

Ruotsi

Valmistaja

Skandinavisk Sr Aps

Pesu- ja hoito-ohjeet

Lasilyhdyn voi parfyymivahan loputtua pesä ja käyttää uudelleen siljoittamalla esimerkiksi lämpökynttilän lyhtyyn. Muuten voi helposti lajitella ja kierrättää kaikki osat.

Materiaali

Rypsiöljy, lasi, pyökki

Käyttöohjeet

Kynttilä suositellaan poltettavan enintään 3 t. kerrallaan, tai siihen asti että nestemäinen vaha ulottuu lasiin asti. Silloin se kestää paremmin ja pysyy kauniimpana. Anna vahan jähmettyä ja keskitä sydänlanka tarvittaessa kuin vaha on vielä sulaa. Katkaise sydänlanka 0,5cm pituuteen ennen jokaista sytyttämistä. Jätä aina 0,5cm sulamatonta vahaa lasinlyhdun pohjalle, niin ettei lasi tai pinta kynttilän alla altistuu liialliselle kuumuudelle. Puukansi toimii suojaavana pohjana kynttilän alla kynttilän palaessa. Lasilyhdyn voi parfyymivahan loputtua pesä ja käyttää uudelleen siljoittamalla esimerkiksi lämpökynttilän lyhtyyn. Muuten voi helposti lajitella ja kierrättää kaikki osat.

Tuotekoodi

5711868202134

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita