Sisältöön
Essence

essence Lash PRINCESS LINER black waterproof 3 ml

3,69 €
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Lash PRINCESS -rajausväri on täydellinen lisä Lash PRINCESS -valikoimaan, kun haluat ilmeikkään silmämeikin. Huopa-applikaattori on suunnattu niin, että voit luoda ohuita ja tarkkoja, kuin myös rohkeita, intensiivisiä rajauksia.

Tuotetiedot
Ainesosat

INGREDIENTS: AQUA (WATER), GYLCERIN, BUTYLENE GLYCOL, STYRENE/ACRYLATES/AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER, PVP, OLETH-20, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM LAURETH-12 SULFATE, AMMONIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, DEHYDROACETIC ACID, CI 77266 (BLACK 2) (NANO).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

cosnova GmbH

Käyttöohjeet

Miten piirrät täydellisen viivan kansiisi? Silmänrajauskynää ei tarvitse käyttää yhdellä kertaa: voit aloittaa yksittäisistä pisteistä ripsirajaa pitkin ja yhdistää ne sen jälkeen. Tai luo puolikas kansilinja silmäluomen keskeltä ulkopuolelle ja vedä sitten toinen puoli sisäpuolelta keskelle. Silmänrajausväri kestää erityisen hyvin, jos esitäytät kannen luomivärillä tai jauheella etukäteen.

Hur ritar du en perfekt linje längs dina ögonlock? Eyelinern behöver inte appliceras på en gång: du kan börja med individuella prickar längs franslinjen och rita ihop dem efteråt. Eller skapa en halv ögonlockslinje från mitten av ögonlocket till utsidan och dra sedan den andra halvan från insidan till mitten. Eyeliner håller extra bra om du applicerar ögonskugga eller puder på ögonlocket.

Tuotekoodi

4059729341556

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan