Sisältöön
Rexona

Rexona Advanced Protection Invisible Aqua Antiperspirantti Deodorantti Roll-on Ei tahraa vaatteita 50 ml

3,90 €
78,00 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Rexona Invisible Aqua antiperspirantti -deodorantti Roll-on. 72 tunnin jatkuva suoja hikeä ja hajua vastaan ​​samalla kun deodorantti suojaa vaatteita valkoisilta ja keltaisilta tahroilta. Voit tuntea olosi raikkaalta, kuivalta ja suojatulta koko päivän, ja vaatteesi pysyvät yhtä suojattuina kuin sinäkin. Loppujen lopuksi paras muotiasuste ei ole hiki- tai deodoranttitahrat. Rexonan ansiosta voit liikkua ja elää täysillä ja tuntea olosi aina yhtä itsevarmaksi. Rexona ei petä, sen tehoon voit luottaa tilanteessa kuin tilanteessa. MotionSense-teknologian ansiosta Rexona Invisible Aqua -antiperspirantti tarjoaa raikkautta, joka kestää tunnista toiseen. Mitä enemmän liikut, sitä enemmän Rexona suojaa ainutlaatuisen teknologiansa ansiosta. Liikkuessasi deodorantin sisältämät mikrokapselit rikkoutuvat vapauttaen enemmän tuoksua. Lähde siis rohkeasti liikkeelle! Rexonan deodorantit on suunniteltu aktiivista elämää viettäville. Riippumatta siitä mitä teet elämässäsi – kiipeät vuorille, juokset bussille, pidät esityksen kollegoille tai menet treffeille – voit luottaa siihen, että Rexona antaa virkistävän lähdön päivään ja parhaan suojan hikoilua vastaan.

Rexona on alan edelläkävijä. Antiperspiranttimme piristävät tuoksut kestävät pitkään. Taattua raikkautta? Kyllä. Ja sinä voit keskittyä siihen, mikä on sinulle tärkeintä. Levitä antiperspirantti tasaisesti kainaloiden iholle peittäväksi suojaksi. Ja se on siinä! Rexona suojaa sinua hikoilulta, pahoilta hajuilta ja epämiellyttäviltä tuoksuilta tunnista toiseen. Meidän tärkein tehtävämme on tietää kaikki hikoilusta. Se, mitä opimme ja tiedämme, johtaa jatkuvasti uusiin tuoteinnovaatioihin. Mitä tahansa päivässäsi tapahtuukaan, sinä olet siihen valmis!

Tuotetiedot
Koko

50 ML

Ainesosat

Aqua, Aluminum Sesquichlorohydrate, Glycerin, Steareth-2, PPG-15 Stearyl Ether, Parfum, Calcium Chloride, Glycine, Steareth-20, Disodium EDTA, BHT, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Valmistaja

Unilever Finland Oy HPC

Säilytys

Huonelämpötila

Rumstemperatur

Tuotekoodi

0000059095552

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan