Sisältöön
BOSS tuoksut

Hugo Boss The Collection Vigorous Cologne for Men EdP tuoksu 100 ml

225,00 €
2 250,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Sitruksinen, valkoisen kauluspaidan kanssa puettava puutuoksu. Tuoksussa hehkuu raikkaan bergamotin ja sensuellin patsulin eleganssi.

”The Olfactive Tailoring by BOSS".
Jokaiselle perinteelle on pukukoodi, jokaiselle tilaisuudelle on tuoksu.

Vain yksi katse, ja on selvää, että mies käyttää BOSSia. Nyt sama ajattoman tyylikkyyden, hienoimman laadun ja erinomaisen tyylin tunnusmerkki on ilmaistu ainutlaatuisella hajuveden tuoksuvaatekaapilla, joka koostuu kahdeksasta maskuliinisesta pakollisesta vaatekappaleesta: BOSS The Collection.

Vigorous Cologne -hajuvesi miehille on tuoksuvastine klassiselle valkoiselle paidalle: jokaisen tyylikkään miehen vaatekaapin alfa ja omega ja ajattoman tyylin symboli. Ikonista sitrusrakennetta vahvistaa puinen patsulikuitu, joka lisää vartaloa ja luonnetta kirkkaalle bergamotille.

Samalla taidolla kuin räätäli luo moitteetonta couturea, jokainen BOSS The Collectionin tuoksuvaate on huolella valmistettu ja vangittu lasiin. Tyylikkäästi muotoiltua pulloa koristaa couture-henkinen vaatetarra. Sen lämpökiiltävä viimeistely korostaa nestemäisen "kankaan" värisävyä ja voimakkuutta.

Puumaisen sitruksinen koostumus, joka antaa piristysruiskeen puhdasta, virkistävää raikkautta.

Tuotetiedot
Koko

100ML

Alkuperämaa

Espanja

Tuotekoodi

3614229824773