Sisältöön
BOSS tuoksut

Hugo Boss The Collection Magnetic Musk EdP tuoksu 100 ml

225,00 €
2 250,00 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Räätälöidyt tuoksut BOSSilta. Jokaiselle perinteelle oma pukukoodinsa, jokaiselle tilaisuudelle oma tuoksunsa.

Vain yksi katse, ja on selvää, että mies käyttää BOSSia. Nyt sama ajattoman tyylikkyyden, hienoimman laadun ja erinomaisen tyylin tunnusmerkki on ilmaistu ainutlaatuisella tuoksukokoelmalla, joka koostuu kahdeksasta vastustamattomasta miesten tuoksusta: BOSS The Collection.

Magnetic Musk -hajuvesi miehille on itämainen myskituoksu, joka puetaan tumman puvun kanssa. Tuoksussa yhdistyy valkoisen myskin pehmeys ja salvian hienostuneisuus. Magnetic Musk EdP vangitsee pitkän kashmirtakin samettisen tyylikkyyden. Myskin ääretön lämpö ja salvian hienostuneisuus yhdistyvät sujuvaksi, satiinimaiseksi vaikutelmaksi. Kuten ylellisen pitkän takin sileä vuori, tämän luomuksen silkkinen jälki hyväilee ja ympäröi.

Samalla taidolla kuin räätäli luo moitteetonta couturea, jokainen BOSS The Collectionin tuoksu on huolella valmistettu ja vangittu lasiin. Tyylikkäästi muotoiltua pulloa koristaa couture-henkinen kangasetiketti. Sen kiiltävä viimeistely korostaa tuoksun värisävyä ja voimakkuutta.

Myskin tuoksu, joka hyväilee vartaloa kuin pehmeä kashmirtakki.

Tuotetiedot
Koko

100ML

Ainesosat

ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE, COUMARIN, OCTOCRYLENE, BHT, CINNAMAL, CITRAL, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, FD&C RED NO. 4 (CI 14700), FD&C YELLOW NO. 5 (CI 19140), FD&C BLUE NO. 1 (CI 42090).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Espanja

Tuotekoodi

3614229387728

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan